Uzaktan çalışma ve eğitim Türkiye’de tatil sezonunu uzattı

Uzaktan çalışma ve eğitim Türkiye’de tatil sezonunu uzattı

ABONE OL
14:46 - 10/11/2020 14:46
Uzaktan çalışma ve eğitim Türkiye’de tatil sezonunu uzattı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Sonbahar mevsimi, Türkiye’nin doğasını, tarihi ve kültürel zenginliklerini keşfetmek isteyen her ziyaretçiye hitap edecek olanaklar sunuyor. Wyndham Hotels & Resorts’un Türkiye’deki otelleri arasında, Karadeniz, Doğu Akdeniz, İç Anadolu ve Ege Bölgesi gibi gezip görmek ve yerel kültürü tanımak için sıklıkla tercih edilen bölgelerdekiler de yer alıyor.

Wyndham Hotels & Resorts yakın zamanda, sadakat programı olan Wyndham Rewards üyelerine, peş peşe iki veya daha fazla gece konakladıklarında 7.500 puan ve ücretsiz bir gece konaklama kazanma fırsatı sunan “İki Gece Konaklayın, Bir Gece Ücretsiz Konaklama Kazanın” promosyonunu başlattı. Geniş bir zaman aralığında, 18 Ocak 2021 tarihine kadar yapılacak konaklamalar için 13 Ocak 2021 tarihine kadar yapılacak rezervasyonlarda geçerli olan bu promosyon, her bütçeye göre otellerin bulunduğu bir yelpazede, misafirlerin sonbahar tatilleri için kendilerine en uygun oteli bulmalarına olanak tanıyor.

Uzayan tatil sezonu için altı seyahat önerisi aşağıda derleniyor:

La Quinta by Wyndham Giresunile tarihi kalıntılar ve arkeolojik alanları gezin

Tatilde şehirden kaçmanın hayalini kuranlar yakın zamanda açılan, 86 odalı La Quinta by Wyndham Giresun’u tercih edebilirler. Sahil kenarındaki bu otel, misafirlerine yakındaki Ordu-Giresun Havalimanı’na 7 gün 24 saat servis hizmeti, fitness merkezi, hamam ve sauna, dört restoran ve hatta bir kütüphane gibi imkanlar sunuyor. Efsanelere konu olan ve tarihi kalıntılarını ve arkeolojik alanlarını gezebileceğiniz Giresun Adası otelin tam karşısında yer alıyor. Bölge, Giresun Müzesi, Giresun Kalesi ve Meryem Ana Manastırı gibi pek çok tarihi keşif imkanı; bunların yanı sıra Mavi Göl, Kuzalan Şelaleleri ve Kümbet Yaylası gibi doğal güzellikler de barındırıyor.

Oda fiyatları iki kişilik bir oda için yaklaşık 353 TL’den başlıyor.

Ramada Resort by Wyndham Ünye ile ideal tatil kaçamağı

Kıyıyı batıya doğru takip edince, misafirlere özel bir plajı da bulunan Ramada Resort by Wyndham Ünye’nin bu şirin ilçede modern konaklama dinlenme imkanları sunduğu Ordu’ya varıyorsunuz. Misafirler, Ünye Belediyesi Yaşayan Kültürel Miras Müzesi’nde bölge tarihiyle ilgili bilgi alabilir, tarihi Ünye Kalesi’ni ziyaret edebilir, Çınarsuyu Tabiat Parkı’nı keşfedebilir, Belediyesi Binicilik Tesisleri’nde ata binebilir veya ziplining yapabilirler.

Oda fiyatları iki kişilik bir oda için yaklaşık 279 TL’den başlıyor.

Ramada by Wyndham İskenderunile Akdeniz’in tarihine dalın

Keşfedilecek yerler açısından Türkiye’nin güneyi de pek çok fırsat sunuyor. Ramada by Wyndham İskenderun’un misafirleri İskenderun Deniz Müzesi ve İssus Müzesi’ni ziyaret edebilir veya tepelerdeki Bakras Kalesi’ne günübirlik bir tur düzenleyerek büyüleyici bir kaleyi keşfedebilir. Tarihi liman kenti, bunlara ek olarak alışveriş ve yeme-içme açısından geniş bir yelpazede seçeneklere de sahip. Ramada by Wyndham İskenderun, Hatay bölgesinin cazibe noktalarını gezmek için ideal bir konumda yer alıyor.

Oda fiyatları iki kişilik ve kahvaltılı bir oda için yaklaşık 400 TL’den başlıyor.

Wyndham Grand Kayseriile Anadolu’yu keşfedin

Türkiye’nin hızla gelişen illerinden Kayseri, aynı zamanda tarihte büyük imparatorlukların izlerini bıraktığı derin bir kültür mirasına ev sahipliği yapıyor. Şehrin merkezinde bulunan Wyndham Grand Kayseri’nin misafirleri, Romalılar tarafından inşa edilen ve şu anda bir sanat merkezi ve arkeoloji müzesi barındıran Kayseri Kalesi’ne kolayca ulaşabilir, Hunat Camii, Köşk Medresesi, Kapalıçarşı gibi tarihi yapıları gezebilir. Kayseri Erliket Havalimanı’na 6km mesafede yer alan bu şık otelin bir fitness merkezi, kapalı havuzu, spa ve saunası bulunuyor. Wyndham Grand Kayseri aynı zamanda Türkiye’nin en ikonik ziyaret noktalarından Kapadokya’ya yalnızca 60km mesafede yer alıyor.

Oda fiyatları iki kişilik bir oda için 420 TL’den başlıyor.

Ramada Resort by Wyndham Kazdağları Thermal & Spa ile huzura sığının

Kumsalları ve yaz aktiviteleriyle dünya çapında üne sahip Ege Bölgesi, aynı zamanda pek çok kültürel, tarihi hazinelere ve doğal güzelliklere de ev sahipliği yapıyor. Ramada Resort by Wyndham Kazdağları Thermal & Spa, misafirlerine özel bir plaj, elinizde kitabınızla kıvrılabileceğiniz dingin bahçeler, tenis kortu, sıcak taş masajı deneyimleyebileceğiniz spa ve sauna ile havalimanı servisi gibi imkanlar sunuyor. Ziyaretçiler, Adatepe Zeytinyağı Müzesi’nde bölgenin sembol ürününün üretim süreci hakkında bilgi alabilir, meşhur şelalelerini ziyaret edebilir, Kazdağları Milli Parkı’nı keşfedebilir veya bisiklet kiralayarak Güre’de tura çıkabilir.

Oda fiyatları iki kişilik bir oda için yaklaşık 613 TL’den başlıyor.

Ramada Resort by Wyndham Bodrumile yazdan kalma bir tatil geçirin

Eğer hayalinizdeki Bodrum tatilini gelecek seneye bırakmak istemeyenlerdenseniz, yılın 12 ayı açık olan Ramada Resort by Wyndham Bodrum’da rezervasyon yapabilirsiniz. Bitez’de Kos Adası manzaralı bir tepede, Bodrum merkezine yalnızca 4km mesafede bulunan bu evcil hayvan dostu otel, misafirlerinin sadık dostlarını da ücretsiz olarak kabul ediyor. Bodrum’da yazdan kalma bir tatil geçirirken otelin kapalı havuzu, buhar banyosu, hamam, squash, tenis kortu ve fitness merkezi gibi pek çok imkanından da faydalanabilirsiniz.

Oda fiyatları iki kişilik bir oda için 650 TL’den başlıyor.

**Oda fiyatları bu basın bülteninin dağıtım tarihi itibarıyla geçerlidir, kura dayalıdır ve mevcudiyete bağlı olarak değişiklik gösterebilir.

Wyndham Hotels & Resorts’un Türkiye ve dünya genelindeki tüm otelleri, şirketin ödüllü sadakat programı Wyndham Rewards kapsamında bulunuyor. Wyndham Rewards’un 85 milyon kayıtlı üyesi, kazandıkları puanları dünya genelinde binlerce otel, tatil köyü ve devre tatil tesisinde harcayabiliyor.

Resim: © Wyndham Hotels & Resorts

TOUREXPI tarafından geçilen Uzaktan çalışma ve eğitim Türkiye’de tatil sezonunu uzattı haberinde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. Uzaktan çalışma ve eğitim Türkiye’de tatil sezonunu uzattı haberi web sayfamıza otomatik olarak TOUREXPI sitesinden geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan Uzaktan çalışma ve eğitim Türkiye’de tatil sezonunu uzattı haberinin hukuki muhatabı haberi geçen web siteleri ve ajanslardır.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.