Uzakrota Avrupa Etkinliği, Turizmcileri  Berlin’de Buluşturuyor

Uzakrota Avrupa Etkinliği, Turizmcileri Berlin’de Buluşturuyor

ABONE OL
18:02 - 26/04/2022 18:02
Uzakrota Avrupa Etkinliği, Turizmcileri  Berlin’de Buluşturuyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Düzenlediği etkinliklerle Dünya’nın en etkili 10 turizm etkinliğinden biri ödülünü son 4 senedir alan Uzakrota, 27 Nisan’da Avrupa’nın dört bir yanındaki turizmcileri Mercure Hotel Moa Berlin’de buluşturuyor.

COOPTRR desteği ile 27 Nisan’da gerçekleşecek etkinlikte 30 konuşmacı ve 400 turizm profesyoneli yer alacaktır.

Konuşmacılar da belli oldu.

Hollanda merkezli Meetings.com CEO’su Bas Lemmens, Insight Guides CEO’su Rene Frey, Lastminute.com Deneyim Müdürü Marco Silva, MeetingPackage CEO’su Joonas Ahola, TUI Stratejik İlişkiler Direktörü Fernando Santos, A&O Hotels CEO’su Oliver Winter, Expedia İş Geliştirme Direktörü Evelina Hederer, COOP TRR Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Şenel, Travelzone CEO’su Barış Öztürk, BTB Tours CEO’su Salih Gözcü, Mozio CEO’su Nicole Forson, Checkmybus CEO’su Marc Hofmann, Blacklane Direktörü Rene Van Olst, Amadeus Kurumsal Pazarlama Müdürü Sascha Nau, Rixos Küresel Pazarlama Direktörü Yakup Aksoy, Falkensteiner Ventures CEO’su Beat Blaser gibi 30’un üstünde üst düzey konuşmacının katılacağı etkinliğe link üzerinden kayıt olabilirsiniz.

Biletler: https://www.uzakrota.com/uzakrota-europe/

Peki neden Uzakrota Europe’a neden katılmalısınız?

Endüstriyi neyin harekete geçirdiğini kavrayın. Son 20 ayda çok şey oldu, bu yüzden Balkan bölgesinde herkesin ne üzerinde çalıştığını görmek isteyebilirsiniz.

Eğer Balkan Turizm Dünyasında iş yapmak ve networkünüzü genişletmek istiyorsanız, Uzakrota Europe 2022 olmanız gereken başlıca yerdir. Tur operatörleri, havayolları, oteller, seyahat teknoloji şirketleri, startup’lar, influencer’lar ve VC’ler ile iş yapmak için orada buluşabilirsiniz.

Sektördeki uzmanların ilham verici konuşmalarıyla dolu bir gündemimiz var. Yeni taktikler ve stratejilerle bir sonraki seviyeye geçin, konuşmacılarımız ve katılımcılarımız ile genel atmosferden enerji alın. Kendinizi harika bir 2022 ‘ye hazırlayın!

 

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.