Uluslararası Nürnberg Ambalaj fuarına Türk çıkarması

Uluslararası Nürnberg Ambalaj fuarına Türk çıkarması

ABONE OL
14:20 - 29/09/2019 14:20
Uluslararası Nürnberg Ambalaj fuarına Türk çıkarması
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

 

Avrupa’nın önde gelen Ambalaj, paketleme ve teknolojileri fuarına Türk firmaları damgasını vurdu. Fuar’a 41 Türk firması katıldı. Nürnberg Başkonsolos Yardımcısı Selçuk Eke, firmaları tek tek dolaşarak, ilgililerden bilgi aldı. 9 Salondan oluşan ve 61.761 metre kare alanı kaplayan fuarda toplam 1600 firma yer alırken, fuarı 44 bin iş adamı ziyaret etti.

İlgi büyük

Fuara katılan Türk firma yetkilileri, fuarın yararlı geçtiğini ifade ettiler bunlardan,

Armell Ambalaj Makine Satış Yöneticisi Bilal Emre Boğa, fuara İzmir’den 3. kez katıldıklarını ifade ederek, Yurt dışında birçok müşterileri olduğunu belirtti.

Bak Ambalaj Müşteri Yöneticisi Yavuz Çeliker’de, Fuarda düzenli olarak yer aldıklarını dillendirerek, Fuarın Avrupa’nın en iyi fuarı olduğunu söyledi Çeliker, bu fuar bizim için büyük avantajlar sağlıyor şeklinde konuştu

Baran firmasından Satış Menajeri Emre Akyol’da, 40 yılı aşkın üretim yaptıklarını anlatarak, kâğıt torba gibi ürünlerinin 30 ülkeye olmak üzere, yüzde 70’ini ihraç ettiklerini ifade etti.

Renkli fuar

Fuarı ziyaret eden Nürnberg Başkonsolos Yardımcısı Selçuk Eke, fuarın çok renkli geçtiğini, Türk firmalarının büyük ilgi görmesinden dolayı mutluluk duyduğunu söyledi.

ha-ber.com/Taner TÜZÜN / NÜRNBERG

Inal

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.