TÜYÜ BİTMİŞ YETİMLERİN HAKKINI YİYEBİLİRSİNİZ!

ABONE OL
20:35 - 23/02/2021 20:35
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Tüyü bitmemiş yetim hakkı yiyenlere “müjdeli” haberimiz geldi;

Bir yetim buldunuz, fakat tüyü bitmiş yani ergenlik çağına gelmiş diyelim. Şimdi yetim büyümüş, kıllanmış artık hakkı yenmez filan diye düşünmeyin. Karakteriniz müsaitse, sadece kıllı diye tercihlerinizi değiştirmeyin. Türkiye Kömür İşletmeleri tüy dökücü krem ile hizmetinizde. Sizin için yapmamış olsa dahi, fırsatı değerlendirebilirsiniz.

Hazine ve Maliye eski bakanı Berat Albayrak’ın tanıtımını yaptığı Türkiye Kömür İşletmeleri’nin (TKİ) tüy dökücü, kırışık önleyici kremlere müşteri gelmemiş. Son kullanma tarihi geçmesin diye Bakanlıklar ile kamu kurumlarına hediye olarak dağıtılmış ürünler. TKİ’nin faaliyet alanında tüy dökücü olmamasına karşın 2,2 milyon TL danışmanlık, 4,7 milyon TL de üretim bedeli ödenmiş.

Tüy dökücü kremler, çocuk tecavüzü ile ismi çıkan bazı vakıflara da gönderilmiş midir? Şimdi konu açılmışken vakıfta bu işe bulaşan kişilere söveceğim fakat, hakaret suçu işleriz diye korkuyorum. Neticede para olacak ki sövesin. Oda tarafsız basında yok, zaten yalaka basın sövse de ceza alır mı bilemem.

Kömür işletmelerine tüy dökücü krem ürettirmeyi düşünenlerden, milyonları boşa harcayanlardan kurtulmadıkça bu ülke bir yere gidemez. Krem üretilirken kimden danışmanlık hizmeti alınmıştır, açıklanması gerekir. Zarar edecek işler tanıdık firmalara yaptırılmaz fakat tanıdıktan danışmanlık hizmeti almışlar mıdır araştırmak lazım.

Bu şartlarda tüy dökücü başarılı olmamış olabilir. Ürün kalitelidir fakat tüketimi yoktur. Muhalif medyaya “kıllık “etmeyin mesajı veriliyor diye yorumlayan okuyucularda olacaktır. Gittikçe maaşların düştüğü ve giderlerin orantısız olarak arttığı şu günlerde kömür işletmelerinden bir ricam olacak.

Acilen “kaydırıcı “bir krem üstünde çalışmanızı bekliyorum.

Şartları düzeltemeseniz de zevk almayı artırabilirsiniz. Hani insanlık namına diyorum.

Tanıtımında kimi kullanırsınız bilemem. Bu ekonomik durumlara sebep olanlardan biri ya da çare gördüğünüz bir muhalif lider olabilir. Orasına ben karışmam.

Lider elinde kremle poz verir ve resmin altında bir yazı;

“HER ŞEY DAHA GÜZEL OLACAK “

Baktınız buda satmıyor, seçim otobüslerinden atarsınız. Ya da miting meydanlarında dağıtsanız güzel olmaz mı?

Roketin rampasına da sürsek, belki aya daha kolay fırlatırız!

Hatta aşıdan sonra bu ürünü mecburi kullandırmayı bir düşünün bence.

Inal

    En az 10 karakter gerekli
    Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.