TÜRKİYE’YE DÖNEN, DÖNEK, İTHAL POLİTİKACILAR

ABONE OL
11:26 - 23/10/2020 11:26
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Türkiye’den Avrupa ülkelerine giden bir tarafı keskin çelik bıçaklar, kullanım hatalarından dolayı  uçları körelmiş lama olarak Türkiye‘ye dönüyorlar.

Tıpkı ideallerinden, ilkelerinden, dünya görüşlerinden döneklikleri gibi Türkiye’ye geri dönüyorlar. Avrupa’da bilgi, birikim, siyasi yaşam, sosyal doku olarak tükendiler. Kendilerini Euro kuru hesabı sanarak Türk Lirası karşısında pirim yaptıklarını sanarak Türkiye’de kariyer arıyorlar.

Siyasi yaşamına tutunamamış, eş olamamış, baba olamamış, uyum sağlayamamış, insan  kalamamışlar Türkiye’de markalaşacaklarını sanıyorlar.  Türkiye’ye gelerek üzerilerinde Avrupa tozları ile çürüyen duygularını canlandıracak kürsüler, mevkiler, makamlar arıyorlar. Avrupa’da Alisiz Alevilik arayan Alevi dernekleri yöneticileri Türkiye’de Atatürk ile itibar kazanarak aday olacakları il, oturacakları makam arıyorlar.

KİM BUNLAR?

Kendilerini enternasyonal   dünya insanı ilan ederek Avrupa ülkelerinde yaşayan fakat yaşadığı ülkelerde uyum sağlayamayanlar.

Yoksulluk edebiyatı yaparak dengine getirdiklerinde emek harcamadan cukkayı  ceplerine indirdiklerinde  yedi nesil Kral, Aristokrat, Peygamber… soyundan geldiklerini iddia edenler.

Avrupa’da iş yaşamı, aile yaşamı, sosyal yaşamı, siyasal yaşama tutunamayanlar.

İçinde bulundukları STK’ları kendi kişisel çıkarları için Halaç pamuğu gibi atarak darmadağın eden leş kargaları.

Üretemeyenler,

yönetemeyenler,

bilgisizler,

beceriksizler,

ahlaksızlar,

insanlıktan çıkanlar…

Hafızalarında tuttukları 70 kelimeyi aşağı yukarı atarak, sağa sola sallayarak âlim olduklarını ispat etmeye çalışanlar. Geçmiş sosyalistliğinden pişman olup Alevi olmamayı beceremeyenler.  Telise doku  özelliklerini terziye götürerek patiska yama yaptırmak isteyenler.

Milletvekili olmak istiyor, Belediye başkanı olmak istiyorlar, danışman, müdür… Olmak istiyorlar.

İstanbul’un göbeğinde utanç müzeniz var.  İkincisine gerek var mı? Utanç müzenizi kaç kişi ziyaret ediyor?  Türkiye’ye ne katkı sundu?  Türkiye’de yaşayanlar ne öğrendiler…?

EL İNSANF!

Siz, Türkiye’de 81 milyonun içinde bulunmayan hangi cevhere sahipsiniz? Ne meziyetleriniz var?

Yaşadığı ülkede kendi insani değerini korumaktan acizler, ne demeye Türkiye’de politika yapmak istersiniz? Avrupa’dan ithal politikacılar olarak Türkiye’de varlık nedeniniz nedir?

Yaşadığınız Avrupa ülkelerinde sürdürülebilir ne çalışmanız oldu? Hangi bilgi, birikim, tecrübenizi Türkiye’ye taşıyacaksınız?

Madem Türk olmaktan gurur duyuyorsunuz sadece Almanya’da 5 milyon civarında Türk yaşıyor. Yıllardır bu potansiyeli neden değerlendiremedin? Madem Türkiye’yi çok seviyorsun yaşadığın ülkelerde Türkiye için ne çalışma yürüttün? Neden yaşadığın ülkede Belediye Başkanı, milletvekili… Olmuyorsun? Neden yaşadığın ülkeden Türkiye’ye katkı sunmuyorsun?

Madem ülkenizi seviyorsunuz. Mal, mülk, makam, kariyer talebinde bulunmadan karşılıksız çalışma neden yürütmüyorsunuz?

AMAN DİKKAT!

Avrupa ülkelerinde siyasal, örgütsel yaşamlarının içinde niyetleri açığa çıkan, tutunamayan, deformasyona uğramış  ölü ruhları canlandıracak koltuk değneği olmayınız.

Yaşadıkları ülkelerde kendi  sorunlarına, toplumsal değerlere duyarsız kalmış silik yaşayanların Türkiye’de asaletleri tasdik edilemez. Avrupa’da tavşan, Türkiye’de Aslan kesilen tilki kurnazlarından uzak durunuz.

Yaşadıkları ülkelerde aşağılayıcı ayrıştırıcı, dışlayıcı… Yabancılar yasalarına karşı duyarsız kalarak, kabullenerek yaşayan zavallılar Türkiye’de neyin duyarlılığını, kahramanlığını sergileyecekler?

Bilinsin ki; Avrupa ülkelerinden kalkıp Türkiye’ye milletvekili, belediye başkanı olmaya gelenlerin niyeti Türkiye veya Türkiye halklarına katkı sunmak değil.

Avrupa’da çöpe atılmış, maskesi düşmüş,  miyadı dolmuş geri dönüşümü olmayan atıkların Türkiye’yi kirletmesine seyirci kalmayalım. Şimdi Covid- 19 ile maske mecburiyeti olunca, Avrupa ülkelerinde  düşen maskelerin ihtiyaçtan kullanılacağını sanarak  Türkiye’de pazar arıyorlar.

Aman dikkat!

Bu, hasta ruhlular yıllarca deformasyona uğramış  hibrit fidesi ile ilerici virüsü yaydılar.  Kotlanmış gerici maskeleri ile yıllarca meyve verecek ağaç izolasyonu yaptılar. Bu virüs şekli; yaşam alanlarını, gizlenme dehlizlerini,  beslenme tabiatını iyi seçen, sinsi parazitlerdirler.

Türkiye halkları ivedilikle bu virüslerden kurtulmalıdır.

Fırsat bulduklarında ayrık otu gibi barınma, korunma, yaşam alanlarını diğer yaşayanları yok ederek güçlenirler.

Hadi hayırlısı…

Inal

    En az 10 karakter gerekli
    Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.