***  Türkiyem, Optik Rathenow’u devirdi

*** Türkiyem, Optik Rathenow’u devirdi

ABONE OL
23:57 - 15/06/2019 23:57
***  Türkiyem, Optik Rathenow’u devirdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Türkiyemspor dolu dizgin

turukuazicintro.jpgRegionalliga`ya çıkma savaşı veren Türkiyemspor, en yakın rakiplerini tek tek saf dışı ediyor

Oberliga`daki önemli maçta takipçisi Optik Rathenow`u ağırlayan Türkiyemspor, ikinci yarıda attığı iki golle sahadan 2-0 galip ve üç altın puanla ayrıldı.
Ligin güçlü takımı Optik Rathenow karşısında maça iyi başlayan Türkiyemspor geliştirdiği ataklarla rakip kaleyi adeta ablukaya aldı. Oyunun 18. dakikasında Fatih Yiğituşağı`nın bomboş pozisyonda yakaladığı fırsat rakip kaleci Gökhan tarafından kurtarıldı. İlk yarının geri kalan dakikalarında her iki takımın çabaları netice vermeyince devre 0-0 sonuçlandı.

turkuazikinciresim.jpg
İkinci yarıya iyi başlayan yine Türkiyemspor oldu ve baskılı oyun neticesini 65. dakikada verdi. Markus`un kullandığı köşe vuruşunda topu nefis bir rövaşata ile ağlara gönderen Kwasi durumu 1-0 yaptı. Bu golle rahatlayan Türkiyemspor 75. dakikada farkı ikiye çıkardı. Kazanılan korner atışını kullanan Markus`un ortasını sahanın en iyi adamı Balogun kafa ile ağlara gönderdi ve maçın skorunu ilan etti: 2-0.

TÜRKİYEMSPOR: Marc, Henning, Balogun, Cihan, Tomislaw, Erol, Fatih Yiğituşağı, Kwasi (Rodrigez), Hakan (Fatih Aslan), Burak, Erkut (Markus)
Temren Elmasoğlu-ha-ber.com-berlin
turkiyemzkadrzo.jpg

Inal

    Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.