TÜRKİYE “ARAP BİRLİĞİNE” ALINMALIDIR!

ABONE OL
17:36 - 11/04/2022 17:36
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Cahilliğin itibar gördüğü bir ülke durumuna geldi. Cahil derken de kendi başına hareket etmeyecek.

Ne dersen savunacak, hiç fikri olmasa bile liderine haklısın deyip alkış tutacak.

Bir kısım seçmen profilinden bahsetmek istiyorum;

Bir gün Hz. Ali’nin taraftarlarının yoğun olduğu Küre’den, bir Arap, devesiyle Şam’a gelmiş. Şam sokaklarında dolaşırken, birisi yanına gelip

“Ver o dişi deveyi bana! demiş.

Küfe’den gelen adam, “Bu deve benimdir, üstelik dişi değil, erkektir” diye itiraz etmiş. Konu Muaviye’ye yansımış.

Muaviye halkı meydanda toplayıp, kararını açıklamış:

– Bu dişi deve Şamlınındır!

Sonra toplananlara dönmüş ve sormuş:

– Ey cemaat, bu dişi deve kimindir?

Cemaat hep birlikte bağırmış:

– Şamlınındır!

Muaviye Küfeliyi yanına çağırmış:

– Ey Küfeli, dinle! Sen de ben de biliyoruz ki, bu deve senindir ve dişi değil, erkektir. Ama sen Küfe’ye dönünce gördüklerini Ali’ye anlat ve de ki: “Ey Ali, Muaviye’nin, dişi deveyi erkekten ayırt edemeyen, o ne derse evet diyen 10 bin adamı var! Ayağını denk al!”

AKP genel başkanı Erdoğan, bu özelliği ile Muaviye ye benziyor. Her ne derse destek veren on binlerce seçmeni ve kendisini savunacak taraftar medyası var.

Fakat deve erkek!

Memlekette hak ettiği için göreve gelen sayısı çok az. Bilgisiz idarecilerin yönettiği bir ülke yıkılmaktan kurtulamaz. Eğitim seviyesi düşük, gelecek beklentisi kalmadı. Emekli maaşım yaklaşık 100 litre mazot alıyor. Bu yazıyı okuyanlara sesleniyorum, yaşadığınız ülkede 100 litre mazot parasına geçinebilir misiniz?

Bizim ülkede, erkek olduğunu bildiği çalıntı deveye dişi diyen binlerce seçmen var. Bir kısmının yalan söyleme sebepleri, devletten aldığı yardım parası olabilir mi?

Bu saatten sonra bizim Avrupa birliğine alınmamız söz konusu olamaz. Olsa olsa çölde kurulmuş bir Arap birliği kabul eder.

Böyle giderse on yıl sonra çadırda yaşamaya başlayacağız. Karnını doyurmak lüks sayılacak. Borç çıkmazında kıvranan bir ülke olacağız.

Deveyi görmeden cinsiyetine şahitlik yapan bir seçmen kitlesi var.  Sosyal yardım alanlardan bir kısmının verdiği oylar seçim sonucunu belirleyecek.

Muaviye’nin şahitleri de çıkar için destek verdiler. Peygamberin torunlarını öldürüp soyunu kesen yezit ve babası Muaviye bile destek buldu bu dünyada.

İşin kötü tarafı, muhalefetinde dişi deveyi erkekten ayıramayan bir kısım yandaşları var. Muhalefet lideri ne dese düşünmeden alkışlayanları var.!

Inal

    En az 10 karakter gerekli
    Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.