***  Türk taksi şöförü saldırganları yakaladı

*** Türk taksi şöförü saldırganları yakaladı

ABONE OL
11:34 - 11/08/2008 11:34
***  Türk taksi şöförü saldırganları yakaladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Kahraman taksici üç saldırganı yakaladı

Yüksek binaları ve şiddet olaylarıyla gündeme gelen Reinickendorf ilçesi Märkisches Viertel’a bağlı Wilhelmsruher Damm’da sabaha karşı bir çiftin yolunu keserek soymaya kalkan ve kendini savunan genç kadının yüzüne yumruk atan üç saldırganı yakalayan 27 yaşındaki Neuköllnlü Türk taksi şöförü Bülent B. günün adamı oldu.

BZ gazetesinin manşetten verdiği haberde, ayakta duramayacak halde taksisine sığınan çiftin önce sarhoş olduğunu zannettiğini söyleyen Bülent B. işin aslını anlayınca zaman geçirmeden saldırganların peşine düştüğü ve 16,18 ile 19 yaşlarında oldukları belirlenen üç genci kıskıvrak yakaladığı kaydedildi. Hiç beklemedikleri bir anda karşılarına çıkan Bülent B.’de korkan üç saldırganın anında teslim oldukları açıklandı.

"ÖNCE POLİSİ ARAYIN!"

Polisi aramayı aklına getirdiğini ancak zaman kaybetmek istemediğini dile getiren kahraman taksicinin yakın dövüş sporlarıyla ilgilendiği dile getirildi. Bülent B.’nin cesaretinin takdire değer olduğunu belirten Berlin Emniyeti, benzeri durumlarda polise haber vermenin daha az rizikolu olacağına dikkat çektiler. ha-ber.com

Inal

    Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.