*** Türk Güreş Kulübü lige havlu attı

*** Türk Güreş Kulübü lige havlu attı

ABONE OL
13:45 - 26/03/2009 13:45
*** Türk Güreş Kulübü lige havlu attı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

 
 
Türk Güreş Kulübü lige havlu attı
Berlin’de 1981 senesinde kurulan, bünyesinde birçok şampiyonlar yetiştiren ve büyük hayallerle Alman 1. Güreş Ligi`ne yükselen Berlin Türk Güreş Kulübü iki yıl sonra maddi olanaksızlıklar yüzünden 2009-2010 güreş sezonunda ligden çekilme kararı aldı
İki yılda iki başkan değiştiren Berlin Türk Güreş Kulübü, üçüncü başkanı bulamayınca 3 kişiden oluşturulan geçici bir yönetimle üç aylığına Joachim Hennig başkan olarak seçti. Joachim Hennig, Türk Güreş Kulübü’nün maddi imkansızlıklar içinde olduğunu göz önünde bulundurarak, Almanya 1. Güreş Ligi’nden takımı çekme kararı aldı. 2009 Mayıs ayında olağan genel kurula gideceklerini dile getiren geçici başkan Hennig, yeni oluşturulacak yönetimde yer aldığı taktirde yeniden yapılanmaya giderek önceki yönetimler tarafından ihmal edilen alt yapı çalışmalarına ağırlık vereceklerini bildirdi.
Nisan ayında transfer sezonunun sona ermesi nedeniyle güreşçilerin başka takımlara gidebilmelerini ilettiğini ve transfer ücretlerinden gelen paralarla da kulübün borçlarının bir kısmını ödemeye çalışacaklarını dile getiren Türk Güreş Kulübü’nün Alman Başkanı Joachim Hennig, bu kararları kulüp üyelerine yazılı olarak bildireceklerini kaydetti.
Orhan ÖNALDI – ha-ber.com 

Inal

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.