Türk Eğitim Derneği`nden IGMG Berlin Başkanına ziyaret

Türk Eğitim Derneği`nden IGMG Berlin Başkanına ziyaret

ABONE OL
22:43 - 23/06/2021 22:43
Türk Eğitim Derneği`nden IGMG Berlin Başkanına ziyaret
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Berlin Türk Eğitim Derneği, IGMG Berlin Bölge Başkanı Hasan İstanbullu’yu makamın ziyarete etti.

Türk Eğitim Derneği`ni temsilen Rüştü Kam ve Abdurrahman Akgül göreve yeni seçilen Hasan İstanbullu’yu makamında ziyaret ettiler ve yeni görevinde başarılar dilediler.

Hasan İstanbullu da bu ziyaretten oldukça memnun olduğunu söyledi.   Gençlik yıllarından beri IGMG teşkilatının içinde bulunduğunu söyleyen İstanbullu açıklamasını şöyle sürdürdü:

“Ben gençliğimi bu teşkilatta geçirdim. Teşkilat eğitimimi basamakları teker teker tırmanarak aldım. Önce gençlik teşkilatı sonra, bölge merkezi sosyal hizmetler başkanlığı ve en son da HASENE yardımlaşma derneği başkanlığı, şimdi de hasbelkader IGMG Berlin Bölge başkanıyım. Bize başkanlık ateşten gömlektir diye öğrettiler. Ben şimdi o gömleği giydim. IGMG olarak duruşumuz bellidir. IGMG teşkilatını siyasallaştırmamak lazımdır. Berlin’de yaşayan insanımıza hizmet yapar hale getirmek lazımdır. İnsanlarımız arasında ayrımcılık yapmamak lazımdır. Ben geçmişte teşkilatımıza hizmet eden herkesin kıymetlimiz olduğuna inanan bir insanım. Hatalar yapılmıştır. Ancak bu hatalar tek taraflı yapılmamıştır. Ben önce IGMG ye bir saniye bile hizmet etmiş olan insanları kucaklayacağım. Sonra da hangi görüşe mensup olursa olsun bütün dernekleri ziyaret edeceğim.”

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.