Türk bayan müzisyenler büyüledi

Türk bayan müzisyenler büyüledi

ABONE OL
00:04 - 09/08/2019 00:04
Türk bayan müzisyenler büyüledi
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Antalya Kemer’in kardeş kenti Schwabah’ta , sanatçılarımız Yudum Çetiner, Hazar Birkan ve Selen Şekercioğlu’nun konseri büyük beğeni topladı.

Almanya’ nın altın kenti Schwabach Kültür Dairesi ve başkanlığını Federal Liyakat Madalyalı Ayşe Bayık’ın yaptığı Kemer-Schwabach Kardeş Şehir Komitesi tarafından hayata geçirilen geleneksel konser büyük ilgi gördü. Etkinlikte, üç Türk müzisyeni Piyanoda Yudum Çetiner, Flütte Hazar Birkan ve Viyonelsel ’de Selen Şekercioğlu Johannes Brahms’tan İsmail Dede Efendiye kadar birçok eseri seslendirdiler.

Her biri Ankara doğumlu üç kızımız, “Gel Gör Beni “, “Sarı Gelin “ve Yine Bir Gülnihal “parçaları ile dinleyenleri kendilerine hayran bıraktılar.

Başkonsolos Yardımcısı Eke ‘de izledi

Bürgerhaus salonundaki konseri izleyen Nürnberg Başkonsolos Yardımcısı Selçuk Eke, Schwabach Belediye Başkan Yardımcısı Rosy Stengel, komite başkanı Ayşe Bıyık, Sekreter Hahe Hofker ile çok sayıda Alman ve Türk dinleyiciler, her biri kendi dalında isim yapmış üç bayan müzisyenlerimizi alkışları ile ödüllendirdiler.

Schwabach’ın kardeşi Kemer tanıtıldı

Konser sonrası, etkinliğe katılanlara, Akdeniz’in şirin kasabası kardeş şehir Kemer tanıtılırken, Türk mutfağının eşsiz yiyecekleri ikam edildi.

ha-ber-com/Taner TÜZÜN / SCHWABACH

Inal

    Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.