Tur Operatörlüğünde Devrim

Tur Operatörlüğünde Devrim

ABONE OL
16:07 - 17/10/2020 16:07
Tur Operatörlüğünde Devrim
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

HolidayCheck Reisen yeni müşteri gereksinimlere ilk kez tamamen risksiz bir rezervasyon seçeneği ile cevap verdi.

Şu anda piyasada bulunan en esnek rezervasyon sistemi anlayışı ile müşterilerden ön ödeme alınmayacak: Ayrıca kalkıştan altı gün öncesine kadar rezervasyonlar ücretsiz olarak iptal edilebilecek. Bu devrim niteliğindeki yeni flex sistemi yalnızca Covid-19 zamanlarında geçerli olmakla kalmayacak, aynı zamanda gelecek için de uygun hale getirilecek.

Korona sürecinde tatil ve seyahatlerde kafalar çok karıştı

Elverişsiz seyahat koşulları, iade edilmeyen depozitolar ve yalnızca özel durumlarda ücretsiz iptal edilebilen seyahat paketleri müşterileri yordu ve kızdırdı. Şu anda birçok müşteri sadece çok kısa zaman önce ancak yeni bir rezervasyon yapmaya cesaret edebiliyor.

Kriz, tatilcilerin ihtiyaçlarının ve taleplerinin değiştiğini açıkça gösteriyor.

HolidayCheck Flex tarifesiyle şu anda Türkiye, Mısır ve Yunanistan’da binlerce seyahat paketi sunuluyor.

Portföye ek destinasyonlar devamlı olarak eklenerek genişletiliyor.

Holidaycheck.de/flex adresinde tatilciler çeşitli seçenekler üzerinden pek çok seyahat noktasındaki ürünleri rezerve edebiliyorlar.

Peşinat yok, risk yok!

Müşteri için genelde ağır iptal koşullarına ek olarak yıllardır bir çok tur operatörü, paket turların toplam maliyetinin yüzde 25’inden fazlasını depozito olarak ödenmesini talep ediyordu, hatta bazen yüzde 90’a varan ön ödemeler isteniyordu .

HolidayCheck Reisen Genel Müdürü Vinzenz Greger, “Özellikle mevcut durumda, tatilcilerin paralarını seyahate çakmadan kısa bir süre öncesine kadar kendi hesaplarında bulundurmayı tercih etmeleri kesinlikle anlaşılabilir bir durumdur” diyor.

HolidayCheck Flex’in piyasaya sürülmesiyle, tatilcilerin daha şeffaf bir şekilde paket tur rezervasyonu yapabilecekler.

Ancak bir paket turu peşinatsız ve ücretsiz iptal imkanı sunularak nasıl çalışabilir ve ve kârlı olabilir?

HolidayCheck yeni sistemim gelişimine yatırım yaptı.

Greger, “Flex ürünü, değiştirilmiş bir paket turu değil, tamamen yeni bir konsept. Bu nedenle eski bir sistemle yeni teklifler oluşturmak yerine, tamamen yeni bir sistem kurduk, ayrıca yalnızca geç ödeme koşullarına izin veren ortaklarla çalışacağız ve müşterilerimiz gerektiğinde seyahatlerini ‘self servis portal’ üzerinden güvenli olarak iptal edebilecekler“ dedi. (Tourexpi)

Resim: HolidayCheck GmbH

TOUREXPI tarafından geçilen Tourexpi özel: ‘Peşinat yok, risk yok!‘ – Tur Operatörlüğünde Devrim haberinde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. Tourexpi özel: ‘Peşinat yok, risk yok!‘ – Tur Operatörlüğünde Devrim haberi web sayfamıza otomatik olarak TOUREXPI sitesinden geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan Tourexpi özel: ‘Peşinat yok, risk yok!‘ – Tur Operatörlüğünde Devrim haberinin hukuki muhatabı haberi geçen web siteleri ve ajanslardır.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.