*** Trabzonsporlular Derneği yönetimini seçti

*** Trabzonsporlular Derneği yönetimini seçti

ABONE OL
20:07 - 19/05/2009 20:07
*** Trabzonsporlular Derneği yönetimini seçti
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

 

 

Trabzonsporlular Derneği yönetimini seçti

Almanya’nın Düren kentinde faaliyetlerini sürdüren Almanya Trabzonsporlular derneği yeni yönetimini belirledi

Çok sayıda üyenin katıldığı genel kurulda yapılan seçimlerde Feyzullah Yurtsever yeniden başkanlığa getirilirken yönetim kurulu Mehmet Kurt, Fatih Koç, Sezgin Cansız, Osman Kasımoğlu, Hayati Aktaş, Hakkı Duvan, Gıyasettin Taşdelen, Ali Duvahan, Recep Temur, Mahmut Yurtsever’den oluştu.

Güven tazeleyen başkan Yurtsever, ”Aslında seçimin mağlubu yoktur. Trabzonspor’a ve kültürümüze daha iyi hizmet etmek için yola çıktık, devam ediyoruz. Herkesi Trabzonspor dergisine ve derneğimize üye olmaya davet ediyorum” dedi.

Yurtsever ayrıca, Trabzonspor kulübü tarafindan hazırlanan, taraftarlar ve dernekler hakkındaki şartnameye uyup eksiksiz ve örnek bir dernek olmak için çalışacaklarını söyledi.

Türkiye’deki Süper Lig’de son maç olan Trabsonspor-Fenerbahçe maçına toplu halde gideceklerini ifade eden Yurtsever,”Yapacağımız 4 günlük gezi sırasında hem maçı izleyeceğiz hem de Trabzon’un tarihi ve turistik yerlerini gezeceğiz. Bu konuda Trabzon Valisi Sayin Nuri Okutan bize yardımcı olacağını söyledi” diye konuştu.


(A.A) Cüneyt KARADAĞ 

Inal

    Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.