***  Trabzonspor üç puanı kaptı

*** Trabzonspor üç puanı kaptı

ABONE OL
00:01 - 16/06/2019 00:01
***  Trabzonspor üç puanı kaptı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

 

 

Trabzonspor üç puanı kaptı

Berlin Landesliga’da geçtiğimiz hafta açılan ve ilk üç puanı alan Trabzonspor, Tasmania deplasmanında da başarılı oldu

tribzon22-intro.jpgTasmania’yı 3-2 kazanıp haftayı üç puanla kapatan Trabzonspor’un gollerini penaltıdan cenk, Andre ve Mehmet kaydetti.
Karşılaşmaya hızlı başlayan mavi bordolular 11. dakikada Christian’ın rakip ceza alanı içinde faul ile durdurulmasıyla bir penaltı atışı kazandı. Penaltıyı büyük bir ustalıkla gole çeviren genç yetenek Cenk takımını 1-0 üstün duruma getirdi. Tasmania defansının hatasından iyi yararlanan  Andre 18. dakikada attığı golle skoru 2-0 yaptı. İlk yarının son golünü Trabzonspor defans elemanı Mehmet 33. dakikada atarak devrenin skorunu 3-0 olarak belirledi.

İKİNCİ YARIDA ZORLANDILAR…

İkinci yarıda toparlanan ev sahibi Tasmania, Trabzonspor’a zor anlar yaşattı. Rakibin arka arkaya seri atakları karşısında ter döken Trabzonspor’da orta saha ve defans bu devre adeta döküldü. Tasmania, 57. ve 72. dakikalarda attığı gollerle skoru 3-2 yapmayı başarsa da maçta 3-2 galip gelen taraf Trabzonspor oldu.

TRABZONSPOR: Nihat, Ali Emrah (Rıdvan), Hakan (Fatih), Serdar, Christian, Moussa, Nico, Andre, Cenk, Mehmet, Coşkun (Hasan)
M. Sefa Doğanay-ha-ber.com-berlin
trabizon44-z.jpg

Inal

    Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.