*** Telekom, Türk işadamını çileden çıkarttı

*** Telekom, Türk işadamını çileden çıkarttı

ABONE OL
15:43 - 07/09/2020 15:43
*** Telekom, Türk işadamını çileden çıkarttı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

 

 

Telekom, Türk işadamını çileden çıkarttı

Berlin’deki Türk işadamlarından cam firması "Glaserei Berlin" in sahibi Ahmet Saat’ı, Telekom yetkilileri adeta çileden çıkarıp canından bezdirdiler

Aylar önce telefon bağlantısı için Telekom’a başvuran işadamının evine telefon hattını aylarca bağlayamayan Telekom, Ahmet Saat’a bir de fatura çıkartıp, parası istiyerek ihtar gönderdi.

Türk işadamı Ahmet Saat başına gelen tatsız ve ilginç olayı şöyle dile getirdi: "Geçen yıl 20.04.2008 tarihinde evine telefon ve internet bağlantısı için Telekom’a başvuruda bulundum. Onlarda bana anlaşma evrakları gönderdiler. Fakat bağlantı yapmaya uzun süre kimse gelmedi. Defalarca telefon bağlantısı için gün belirlemelerine rağmen gelen giden olmadı. Evraklarla birlikte defalarca Telekom merkezdeki yetkililere giderek yeni bir bağlantı günü aldım. O gün iki görevli gelmesine rağmen yine bağlantıyı kuramadan geri gittiler. 20 Ocak 2009 tarihinde evime Telekom’dan 292 Euro 15 Cent borçlu olduğuma dair bildiri geldi. Bu evrakla müracat ettiğimde yanlışlık olduğunu derhal düzelteceklerini söylediler. Bir kaç gün geçtikten sonra tekrar Telekom’dan paranın ödenmediğinden derhal çıkış ve ihtar verileceğini bildiren evrak geldiğini görünce şaşırdım kaldım ve adeta çileden çıktım" dedi.

telekom-cile-b.jpg

İşadamı Ahmet Saat , "Berlin’in ortasında yapılan rezalete anlam veremiyorum. Aylardır beni işimden gücümden alıkoydular. Almanya’nın küçücük bir köyünde bile böyle bir muameleyle karşılaşmam mümkün değil. Hakkımı sonuna kadar arıyacağım" dedi.

Orhan Önaldı – ha-ber.com 

telekom-cile-c.jpg

 

Inal

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.