TDU Genel Kurula hazırlanıyor

TDU Genel Kurula hazırlanıyor

ABONE OL
21:08 - 28/03/2022 21:08
TDU Genel Kurula hazırlanıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Türk-Alman İşverenler Birliği TDU, Olağan Genel Kurul toplantısına hazırlık için Berlin Wittenau`daki Beyoğlu Restoranda düzenledikleri kahvaltıda bir araya geldi.

TDU Başkanı Remzi Kaplan yaptığı açılış konuşmasında, “Bildiğiniz gibi her iki yılda bir TDU Genel Kurulu yapılmakta, yeni Yönetim ve Denetim Kurulları seçilmektedir. Pandemi yüzünden gerçekleştirmediğimiz Genel Kurulu’muzu Mayıs 2022`de yapmayı planlıyoruz. Pandemi başlangıcı olan Mart 2020`den bu yana maalesef çok verimli toplantılar gerçekleştiremedik ve hatta birbirimizi bile çoğu zaman göremedik. Gerek yönetim kurulu toplantılarını gerekse bir takım bilgilendirici etkinlikleri ancak online gerçekleştirdik. Hastalanan ve tekrardan sağlığına kavuşan üyelerimiz oldu. Hatta vefat ederek aramızdan ayrılan üyelerimiz oldu. Bazı işletme sahibi üyelerimiz pandemiden dolayı zor günler geçirse de işverenler olarak durmadan yolumuza devam ettik. Uzun bir aradan sonra tekrar beraber olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Mayıs ayı içinde genel kurulumuzu yaparak, yeni yönetimimizi seçip daha güçlü olarak üyelerimize hizmet vermeye devam edeceğiz” dedi.

Türklerin Almanya`ya göçünün 60. yılını içeren 190 sayfalık bir kitap çıkarttıklarını belirten TDU Başkanı Remzi Kaplan, “Bu önemli dokümantasyonun hazırlanmasında ve yayınlanmasında emeği gecen Mümtaz Ergün, Diyap Sakallı ve diğer arkadaşlara onsuz çok teşekkür ederim” dedi. Kitapta, göçle ilgili röportajlar, arşiv fotoğrafları ve hikâyeler yer alıyor.

TDU`nu giderek büyüdüğüne dikkat çeken Başkan Remzi Kaplan, geleceğin garantisi olan TDU`lu gençleri tanıttı.

TDU`nun gençlik gurubu su isimlerden oluşmakta.

Lara Tekin, Simge Öztas, Sinem Seda Tüfekçi, Duygu Çakır, Tolga İnci, Mert Adıgüzel, Berkay Tekin, Okan Öztaş.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.