SU KİRLENİR, TUZ KOKAR

ABONE OL
00:32 - 19/05/2021 00:32
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

İki kafadar deniz kenarına oturmuş sohbet ediyormuş.

Aklına çok önemli bir soru takılmış birinin?

Acaba bu denizde yaşayan balıklar terliyor mu demiş?

Arkadaşı cevaplamış bunu bilmeyecek ne var, balıklar terlemese deniz bu kadar tuzlu olur mu demiş.

Kütahya Zafer havalimanı 2011’de ihaleye çıkıyor ve müteahhitlere 1.300000 yolcu garantisi veriliyor. Havalimanını kullanan kişi tahminen 8bin kişi, Halkın müteahhit firmaya ödemesi gereken para

208.000.000 milyon €uro.

Yalıkavak Marina değeri bir milyar $ olarak tahmin ediliyor.

Peki böyle bir yeri birileri basıl oluyor da 29 milyon $’a alabiliyorlar. Kokuşmuşluk her tarafa yayılmış, insanlar daha ramazanda yanlışlıkla su içersem orucum bozulur mu ile uğraşırken, içişleri bakanını organize suç örgütü liderleri tehdit ediyor, bir başkası ben olmasam mafya marinaya çöker diyor, kurcaladıkça ipin ucu Azerbaycan Cumhurbaşkanına kadar çıkıyor.

Kokuşmuşluk suyu öyle kirletmiş ki Devlet, Mafya iç içe geçmiş çiftlik yönetirmiş gibi ülkeyi yönetiyorlar. Peki savcılar ne yapıyorlar?

Hakimler, Savcılar 13 üyeli bir kurul. Bu Kurul’un 13 üyesinin 13’ü de partili Cumhurbaşkanı ve de Cumhur İttifakı’nın sayısal çoğunluğuyla TBMM tarafından belirlenmiş durumda.

HSK, tarihinin en bağımlı dönemini yaşıyor. Sınırlandırılamayan, denetlenemeyen her iktidar.

AKP iktidarında da yaşanan bu.

Muhalefet ne yapıyor?

Seçim istiyor, yok kardeşim, bu tür iktidarlar seçimle gelirler fakat seçimle gitmezler, çünkü bilirler ki iktidarı bıraktıkları andan itibaren hepsi hukuk karşısında hesap verecekler.

Yukarda anlattığım gibi terliyorlar, onun için su çok tuzlu, karaya vuran pisliklerde kokmuş durumda. Önümüzdeki günlerde çok daha pislik, buz dağının altlarını da görmeye başlayacağız.

 

Inal

    En az 10 karakter gerekli
    Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
    Tüm Yorumlar (3)
    • Haydar

      yüreginize sağlık

      Yanıtla
      +0
      -0
    • Ali Sönmez

      İltifat ve öneriniz için çok teşekkür ederim.

      Yanıtla
      +0
      -0
    • Rıza Polat

      Sayın Ali Sönmez yazılarınızı her seferinde takip ediyorum Çok güzel şeylere değiniyorsunuz. Bizim halkımız okuma özürlüsü, bir de YouTube üzerinden sesli Köse yazılarınızı okursanız daha çok kişiye ulaşır diye düşünüyorum kaleminize kuvvet sağlıklı günler dilerim.

      Yanıtla
      +0
      -0