SPD’ li Arif Taşdelen’e büyük onur

SPD’ li Arif Taşdelen’e büyük onur

ABONE OL
19:09 - 25/04/2021 19:09
SPD’ li Arif Taşdelen’e büyük onur
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

SPD Bavyera’da seçimlerde ilk yaşandı. İlk kez eş başkanlar seçilirken, Arif Taşdelen’de Genel sekreter oldu.

Alman Sosyal Demokrat Parti (SPD) Bavyera teşkilatının çevrim içi yapılan 72.Genel Kurul toplantısında bir ilk yaşandı Genel Kurula katılan delege üyelerinin oyunu alan Florian von Brunn (52) ve Ronja Enders (34) SPD Bavyera’nın ilk eş başkanları oldu.

ARİF TAŞDELEN GENEL SEKRETER SEÇİLDİ

Geçtiğimiz günlerde babasını kaybeden ve 2013 yılından bu yana Eyalet Milletvekili olan Arif Taşdelen’de (46) partinin yeni yönetimine seçildi ve Arif, 194 üyeden evet oyu alarak Partinin Genel Sekreteri seçildi.

BÜYÜK ONUR

SPD Bavyera Parlamento grubunun göç ve gençlik politikası sözcüsü Arif Taşdelen, seçilmesinden dolayı mutlu olduğunu belirtti ve SPD ’de değişikliğin şart olduğunu dillendirerek, SPD ’nin yeniden Halk Partisi olduğunun hatırlatılması gerektiğini vurguladı.

BABAM GÖRSEYDİ GURUR DUYARDI

SPD Bavyera Parti Genel sekreteri seçilen Arif Taşdelen, 5 gün evvel babasını kaybettiğini, ama maalesef o bu günü göremedi dedi. Taşdelen şunları söyledi:

“ Babam bugünü görseydi çok mutlu olur ve gurur duyardı. Bavyera Sosyal Demokrat Partisin Genel Sekreteri olmam Annem, rahmetli Babam ve tüm gurbetçilerin başarısı. Onları gururlandırabildiysem ne mutlu bana. Artık Bavyera SPD’si ilk sırada   göçmen ile toplumun aynası olma yolunu aldı “.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.