*** “Sonucun iyi olacağına inanıyorum”

*** “Sonucun iyi olacağına inanıyorum”

ABONE OL
16:44 - 17/01/2009 16:44
*** “Sonucun iyi olacağına inanıyorum”
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

 

 

"Sonucun iyi olacağına inanıyorum"

Moskova’da Mayıs ayında yapılacak 54. Eurovision şarkı yarışmasında Türkiye’yi temsil edecek olan Hadise, yarışma sonucunun iyi olacağına inandığını ve sahnede izleyicileri şaşırtacağını söyledi

Hadise, yaptığı açıklamada, ”Düm Tek Tek” isimli şarkısının Eurovision yarışmasının havasına çok uyduğunu, insanların yorumlarından çok hoşnut olduğunu, olumlu tepkilerin kendisini şaşırtacak boyutta fazla gözüktüğünü, bu durumdan büyük mutluluk duyduğunu belirtti.

Eurovision’a uyum sağlamanın ve bu arada kendi çizgisini yansıtmanın önemine değinen sanatçı, yarışma kuralları çerçevesinde ”pek çok sahne sürprizi” düşündüğünü, sonucun iyi olacağına inandığını ifade etti.

Hadise, özetle şöyle konuştu: "Ben bir şarkıcı olarak öncelikle şarkı sözüne bakarım. İngilizce şarkı seçiminin bir nedeni de budur. Daha çok sayıda insan şarkının sözlerini anlayabilecek. İngilizce sözler Türkiye açısından daha avantajlı ve ben İngilizceyi çok iyi okuyabiliyorum. Sesime, tavrıma ve sahnedeki duruşuma İngilizce daha çok yakışıyor. Düm Tek Tek kalbin atışını simgeliyor. Şarkının mesajı budur." 

Şarkının, çok takdir ettiği Sinan Akçil’in bestesi olduğunu belirten sanatçı, "İlk dinlediğimde gözlerimi kapadım ve bu şarkı ile kendimi sahnede hayal ederek, nasıl bir Hadise olurum diye düşündüm" dedi.

"Program hazırlanıyor. Ocak ayı sonunda katılımcı ülkeler kurayla gruplara ayrılacak ve buna göre promosyon turumuzu düzenleyeceğiz" diyen Hadise, Düm Tek Tek albümünün yarışmadan önce satışa sunulacağını bildirdi. (A.A)
 

Inal

    Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.