Sol Parti Bayan Futbolculara destek oldu

Sol Parti Bayan Futbolculara destek oldu

ABONE OL
22:35 - 13/08/2020 22:35
Sol Parti Bayan Futbolculara destek oldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best
ha-ber.com/Metin ES / DUİSBURG

Almanya’da ilk Türkiye kökenli Belediye Başkanı olan Sol Partili Erkan Kocalar, Hochfeld’in belediye meclisi adayı Mirze Edis ile birlikte Duisburg FV 08 futbol takımını ziyaret etti. Pandemisinin olumsuz etkilediği futbol takımlarının durumlarını bildiklerini söyleyen Kocalar, Duisburg FV 08’ın Bayan Futbol Takımı’na 400 Euro Sol Parti adına bağışta bulundu.

SPOR VE ENTEGRASYON

Duisburg kentinde 1908 yılında kurulan, Hochfeld semtinin tek futbol takımı olan ve başkanlığını Türk işadamı Zafer Can’ın yaptığı Duisburg FV 08’ın 11 takımı ve yaklaşık 350 futbolcusu yeşil sahalarda mücadele ediyor.

Belediye Başkanı Kocalar, Duisburg’un köklü takımı futbolcuları ve yöneticilerine, „birlikte pandemiyi yeneceğiz. Bu sıkıntılı süreçten birlikte el ele vererek çıkacağız. Toplumsal dayanışmanın ne kadar önemli olduğunu bu süreçte görüyoruz. Duisburg FV 08, sportif başarılarının yanında bu semtin uyum çalışmaları ve projeleriyle öne çıkmış bir futbol takımıdır. Sizi destekliyoruz, sportif ve entegrasyon çalışmalarınızın devamını bekliyoruz “dedi.

SOL PARTİ DUİSBURG FV 08’IN TARAFTADIR

Sol Parti Hochfeld semtinin belediye meclisi adayı olan Mirze Edis ise, „ bu semtte büyüdüm. Duisburg FV 08 semtimiz için çok önemli bir takım. Hep destekledik ve desteklemeye devam edeceğiz. Sol parti olarak takımımızın taraftarıyız “şeklinde düşüncelerini anlattı.

Bundan 3 yıl önce zor durumda olan Duisburg FV 08 takımına başkan olan Zafer Can, takımın çıtasını yükseltti. Bezirksliga’da mücadele eden Duisburg FV 08’ı 3 yıl içerisinde önemli başarılarla tanıştıran iş adamı Can, şunları söyledi:

„Pandemi sürecinde bizi ziyaret eden ve Bayan Futbol takımına destek sunan Sol Parti ve Erkan Kocalar’a teşekkür ederim. Çok kültürlü bu semtte futbolla uyumu sağlayan ve önemli çalışmalar yürüten futbol kulübüyüz. Çok yönlü çalışmalarımız devam etmekte. Bu semtin köklü takımını ayakta tutuyor, insanlarımızın sorunlarına çözüm arıyor ve aynı zamanda yeşil sahalarda mücadele ediyoruz. Entegrasyon, işsizlik, meslek edinme ve uyum endeksli kursların olduğu projeler yürütüyoruz. Umudumuz pandeminin bir an önce bitmesi ve kaldığımız yerden devam etmektir “

 

Inal

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.