SİYASİ PARTİLER ÇENESİNİ KAPATSIN!

ABONE OL
21:08 - 16/04/2021 21:08
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

İşini yapsın, “Zevzeklik” etmesinler!

Koskoca meclis yaptık sizin için. Yemedik yedirdik, içmedik içirdik. Telefon masrafınıza kadar ödüyoruz. Diş dolgusu bile bizden gidiyor. Başınız ağrısa ağrı kesici kapında. Hastaneler emrinde.

Ateşiniz çıksa tüm ülke perişan oluyor, herkes neredeyse sıraya girecek. Gerekli tedaviyi kendi eliyle yapmak için.

Tek ricam olacak; ortalık yerde konuşmayın. Germeyin memleketi. Gidin meclise ne ederseniz edin. Öyle meclisten canlı yayın filanda istemiyoruz. Geçmişe fazla gitmeden son 20 sene de ülkeyi getirdiğiniz durum belli.

Yaramaz çocuklar gibi birbirinizi vatandaşa şikâyet etmeyi bırakın artık. Tüm dünya gördü ki siz ne kadar bağırırsanız bağırın kimsenin oy oranında bir değişiklik yok. Barajı aşamayanları bile Meclise sokabiliyorsunuz kitabına uydurup. PKK ya yakın dediğiniz vekil sayısı, Milliyetçi diye parti kuranlardan daha çok oluyor bazı dönemler.

Yediğinize içtiğinize karışmıyoruz. Meclis çatısı altında bize duyurmadan ne yaparsanız yapın. Bir kanun çıkartın ve sadece seçimlere üç ay kala televizyonlara çıkın.

Ortada seçim yok, darbe yok!

Her gün sizlerin kavgasını dinlemekten bıktık artık. Ben siyasi haber dinlemektense kutup ayısının kış uykusunu seyretmeyi daha izlenir buluyorum.

Hayvan belgeselleri seyretmekten, doğadaki her canlıyı bilir olduk.

Gidin işinize gücünüze bakın. 8 milyon göçmenin bizden daha rahat yaşadığını düşünenlerin sayısı gittikçe artıyor. Avrupa’ya gireceğiz derken, kendi ülkemizde izinsiz il dışına çıkamayacağımız günler yakın gözüküyor.

İş işten geçti artık. Atatürk hakkında saygısızca konuşan bir fesliyi, hükümetin bazı yetkilileri ziyaret edip, diyanet başkanı hediyeler götürürken engel olamıyorsak buradan dönüş yok.

Keşke Yunan kazansaydı diyen birine, neredeyse devlet töreni düzenleyip madalya takacaklar var ülkemizde. Cumhuriyetin kazanımları bitti, aradan 100 sene geçince eskiye dönmenin çöküşündeki büyüklük henüz fark edilmedi bile!

Yenilmiş, içilmiş, çalınmış ….

Ne olmuşsa canınız sağ olsun.

Orduya kumpas kurulmuş, yargının ……

Siz doldurun boşlukları artık. Evlerden paralar çıkmış, torpille on binlerce insan işe yerleşmiş. İstihbarat soruyu çalandan, devlete sızandan, orduya kumpas kurandan hiç şüphelenmemiş bile. İran sınırından ayrı kaçaklar, Suriye sınırından başka kaçaklar ülkeye girerken kimsenin ruhu duymuyor!

Paralel devlet kurulmuş ve bu kadar istihbarat içinde ülkeyi yöneten darbeyi enişteden duymuş.

Bakın sadece rica ediyorum. Bu kadar olaylar olmuş, susup oturuyoruz. Şimdi bir şey söylesem, darbeyi ima ediyor dersiniz diye yazmıyorum.

Siz yine de askere ve polise ek gösterge filan ayarlayın. Biraz zam yapıp şansınızı deneyin. Emekli askerlere biraz daha destek çıkın. Maaşlara zam yapmanıza rağmen doğru bildiklerini söylemeye devam ederlerse geriye tek seçenek kalır.

Eski hoca efendinizden rica edin, birkaç ustalık öğretsin! Özel hayatlarını kayda alın, açıklarını araştırıp telefonlarını dinleyin. Olmadı sahte belge üretip atın içeriye.

Hayal gücüm değil, yakın tarihte Orduya kumpas kurulmuştu ya sahte belgeler ile, işte aynı yoldan devam edin.

Ya da farklı sesleri dinleyip, nerede yanlış yaptığınızı anlamaya çalışın. Ülkedeki yapılan haksızlıkları engelleyin. Torpili kaldırın. Haksızlıklara son verin.

İster maaşlara zam, isterseniz de adalet. Artık hangi yolu seçerseniz!

Inal

    En az 10 karakter gerekli
    Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.