Sıla yolunda son durum

Sıla yolunda son durum

ABONE OL
11:50 - 09/06/2021 11:50
Sıla yolunda son durum
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Oktan Erdikmen’le AVRUPADAN haberler tarafından geçilen Sıla yolunda son durum – Gazeteci Ökkeş Toy haberinde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. Sıla yolunda son durum – Gazeteci Ökkeş Toy haberi web sayfamıza otomatik olarak youtube’dan geldiği şekliyle yer almaktadır.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
Tüm Yorumlar (1)
  • Mert

    Daha bundan böyle AKP ikitidar hükümetinde hak, hukuk, adalet, huzur olmayan bu ülkeye gidilmez, yatırım da yapılmaz, niçin olsun ki?
    AKP hükümeti gibi daha bir başka zalim birileri varmı acaba bu dünyada?
    https://www.arti49.com/otomatik-bilgi-paylasimi-basladi-peki-simdi-ne-olacak-2353965h.htm
    Cumhuriyet Halk Partili Sayın Milletvekilimiz ne diyor?
    Bu insana adam gibi adama hiç kulak verdilermi AK Parti hükümet yetkilileri?
    Kaldıki AKP yolsuzluklara bulaşmış, kamyonlar dolusu sabun çamaşır tozu bile onların kirini pisliğini temizleyemez, mafya ilişkileri ifşa edildi tüm dünya izledi.
    AKP milletvekilleri içinde Almanya’da doğan yetişen birileri olduğunu da iyi biliyoruz. Onların da anaları babaları bu ülkede yıllarca Hristiyana hizmet ederek alın teri dökerek dişinden tırnağından biriktirdikleri birikimlerini memleketi türkiyeye döviz taşıyarak ülkesi için kaynak yaratmış oldukları yıllar ne çabuk unutuldu da, yıllar sonra bu insanları şimdi OTOMATİK BİLGİ PAYLAŞIMI ile kara para aklamayla ilişkilendireceksiniz?

    https://t24.com.tr/yazarlar/mustafa-durmus/varlik-affi-vergi-politikalari-buyuk-servet-sahiplerinin-hizmetinde,29042
    Yıllardır ülkemizde zenginler için çıkardığınız vergi affı kanunlarıyla, ve bir çırpıda borçlarını sildiğiniz zenginlere yaptığınız kıyaklık ile, avrupalı Türklere karşı bu tavrınız hal ve davranışlarınız hangi demokrasi ülkelerde eşitlik ilkesiyle, hangi Müslümanlıkla hangi İslam’la bağdaşıyor?
    Güya siz sürekli İslam, Din, İman, Allah, Peygamber, Kur’an dersiniz bu sözleri hiç dilinizden düşürmezsiniz.
    Yazıklar olsun sizlere AKP Milletvekilleri. Siz önce para sayma makinalarıyla kamyonlar dolusu ayakkabı kutularında sıfırlayamadıkları dolar sahiplerini bu paraları nerede sakladıklarını, ve onlar önce bu paraları ortaya çıkarsınlar, sonra da man adasında vergilendirilmemiş paraların vergisini Türkiye cumhuriyeti devletine ödesinler. Daha sonra da böyle bir Kararname çıkarıp (VATANSEVER) yarım asırdır Memleket hasretiyle yanıp tutuşan yurtdışında yaşayan Avrupalı Türk insanının bu ülkelerde çalışarak dişinden tırnağından biriktirerek ülkemizde bankalarda tuttukları paraları, birgün oğlumu kızımı evlendireceğim diye düğün parasını, ve de kendi kefen parasını Türk bankalarında mevduat hesaplarını paylaşarak, yıllar sonrasında başlarına bir dert bela olarak geri dönmüş olsun. Allah’tan revamıdır?

    Yanıtla
    +0
    -0