Sibel´e desteklerimizi esirgemeyelim

Sibel´e desteklerimizi esirgemeyelim

ABONE OL
23:06 - 02/10/2020 23:06
Sibel´e desteklerimizi esirgemeyelim
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Merhaba Güzel Kalpli Değerli Yardımseverler;
Benim adım Sibel Kula 21 yaşında üniversitede okuyan, 9 Eylül Üniversitesi (Buca Eğitim Fakültesi Beden Eğitimi ve Spor Bölümü üçüncü sınıf öğrencisiyken, 1 Mayıs 1989 tarihinde (İzmir’den Manisa’ya) okul yolunda, ehliyetsiz bir araç şoförünün sebep olduğu bir kaza sonucunda boynum kırıldı ve göğüsten aşağı felç oldum. Ben bu kazayı yaşamadan 5 yıl önce BAĞ-KUR emeklisi babamı kaybetmiştim ve haliyle maddi imkanlarımız olmadığı için zamanında gereken tedavileri göremedim ve bu vesileyle 8 yıl yatağa mahkûm yaşadım.

Yüzme, yelken, eskrim, jimnastik, folklor, dans gibi farklı spor dallarını yapıyor ve aerobik eğitmenliği, yardım defilelerinde mankenlik, okul korolarında + özel orkestralarda solistlik yapan çok çalışkan ve başarılı bir genç ve umutları hayalleri olan bir öğrenciyken. Artık yürüyemiyor, koşamıyor, ellerimi ve vücudumu yeterince kullanamıyordum ama tüm bunlara rağmen ümidimi asla kaybetmedim. Yaşadığım tüm bu acı ve sıkıntılara rağmen, hiç pes etmedim, hayata sımsıkı tutundum, ellerimi tam olarak kullanamadığım halde dört duvar arasında pek çok sanat eseri ürettim.

2 şiir kitabı ve bir roman yazdım. Binlerce resim çizdim ve 3 defa kişisel resim sergisi açtım. 350 adet şarkı yaptım, sözü müziği bana ait olan şarkılardan oluşan bir albüm çıkardım ve Kuşadası’nda iki defa konser verdim. Moda tasarımları yaptım. Hikayeler seslendirdim, şiirlerimi seslendirdim. Web site tasarımı yaptım. 30 yıl boyunca hiç durmadan çalıştım ve çok çabaladım. Ürettiğim bu eserlerimi satarak çeşitli tedaviler yaptırarak, yatalak olmaktan kurtulup tekerlekli sandalye kullanılır duruma geçtim.

30 yıl boyunca bana canım anneciğim çok güzel bir sevgi ve fedakarlıkla mükemmel baktı ama ne yazık ki geçen yıl annemi kaybettim ve şu anda bir bakıcının yardımı ile hayata tutunmaya çalışıyorum. En son bir yardımseverin desteğiyle Hindistan’da tedaviye gitmiştim. Burada olduğum bazı ameliyatlar ve gördüğüm tedavilerle elektrik akımı sayesinde ve bir cihaz yardımı ile adım atmam sağlanmıştı. Annemin ani vefatı dolayısı ile Türkiye’ye döndüm ve burada da maddi imkânım olmadığı için tedavim yarım kaldı. Ailem maalesef yanımda yok ve ben felçli olmama rağmen evde çalışıp kendi paramı kazanıp hem yanımdaki bana bakan bakıcının parasını vermeyi, hem de bir fizyoterapist tutarak yarım kalan tedavilerimi olup iyileşip yürümeyi istiyorum.

Benim bakımımla ilgilenen bayanın aylık ücreti 3500 TL ve Bir fizyoterapistin günlüğü 200 TL ve maddi imkânım olmadığı için maalesef bu ücretleri kendim karşılayamıyorum. Ayrıca Hindistan’da yürümeme yardımcı olan bir cihaz var ve fiyatı 2000 dolar. Bunu da maalesef alamadım.

Tedavilerimi tamamlayıp sağlığıma kavuşmam için sizlerden bana destek olmanızı ve umuduma ışık tutmanızı rica ediyorum. Felçli olmama rağmen yıllardır hiç durmadan çalıştım çabaladım ve hala bana evde çalışabileceğim bir iş imkânı sağlanırsa çalışmak istiyorum. Sizler benim için çok anlamlı ve değerli bir umutsunuz. Evime kurulacak bir sistemle evimden radyo programı yapabilirim ve şiirlerimi, şarkılarımı, yazdığım kitaptan çok değerli bilgileri, seslendirdiğim hikayeleri paylaşarak azmimle, inancımla pek çok insana umut ışığı olabilirim.

Ayrıca çeşitli şirketler için moda tasarımları yaparak çeşitli kreasyonlar hazırlayabilirim, reklam seslendirmeleri yapabilirim, web site tasarımları yapabilirim, kitapları dikte edebilirim, tekstil şirketleri için desen çalışmaları yapabilirim, kitap ve yazıları İngilizce çeviri yapabilirim. Şirketler için çeşitli kataloglar hazırlayabilirim. Bilgisayarla ilgili her türlü çalışmayı yapabilecek bilgi ve tecrübeye sahibim. Beni daha iyi tanımanız için sizlere web sitemin adresini yazıyorum. Umuduma ışık olursanız çok mutlu olacağım.

Not: Yazdığım kitaplarımı, yaptığım tablolarımı, yaptığım tasarımlarımı almak isteyenler ve gönüllerinden kopan maddi yardım ile bana destek olmak isteyenler için banka hesap numaramı yazıyorum. Bu zor zamanımda bana yardımcı olan, elimden tutan herkese şükranlarımı sunuyorum.

Saygılarımla
Sibel Kula

Tel: 0532. 786 21 67

Web sitem: http://www.sibelkula.com/

Değerli Seyhan hocam, size bahsettiğim cihaz (Hindistan’da beni yürüttükleri cihaz) Fiyatı 2 bin dolar. Siz doktorla görüşürseniz belki fiyatında indirim yaparlar. Yardımseverlerin desteğiyle bu cihazı alabilirsek çok mutlu olurum hocam.

Yukarıdaki yazımda da belirttiğim gibi ben iyi bir fizyoterapistle çalışıp tedavimi olup iyileşip yürümek, ayrıca yanımda bana bakan hanımefendinin bakıcı ücretini verebilmek ve hayatımı devam ettirebilmek için hepinizin desteğini rica ediyorum hocam!

BANKA HESAP NUMARAM: FÜREYYA SİBEL KULA ZİRAAT BANKASI İZMİR- HATAY ŞUBESİ
IBAN NO: TR81 0001 0008 0435 9168 9950 01

Inal

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.