SEVGİYE AÇILAN KALBİNİZ SİZE GÜZEL BİR DÜNYA OLUR

ABONE OL
22:59 - 26/09/2022 22:59
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Sevgi kelimesi o kadar güçlü bir kavramdır ki,

Dünya’nın en güzel, en tamamlayıcı hissiyatı ile birlikte her kapıyı açan anahtar gibidir. Bunun için en önemli kilit ise İnsanın ilk önce kendini, insanları hayvanları, bitkileri okyanusları, doğayı, tabiatı, Ormanları, gökyüzünü, sevmesidir. Yeter ‘ki bizler iyi bir Kalp, doğru niyetlerimizle, Umutlarımızla, hayallerimizle doğru adım atmayı bilelim.

Mutlaka hepimiz kendimizi sevmenin yanı sıra zaman zaman eleştirdiğimiz ve değersizleştirdiği anlarımız oluyordur. Bazen yeri geldi çok sevdik, çok sevildik fakat bir o kadar da reddedildik. Bu yüzden kalbimizi kapatarak sevgi halinden ve kendimizden uzaklaştık.

Sevgi hali demek, hayatta ne yaşarsak yaşayalım kalbimizi açık tutmak, her şeye karşı saygılı ve dengede kalarak anlayışlı olmaktır. İnsan birini sevdi mi, Onu yanından ayırmak istemez, ona değer verir, her zaman planlarına dahil eder. Onu yalnız bırakmaz. Onu üzmemeye özen gösterir. Halede eksik bir şekilde sevilmişse ömür boyu onu tamamlamaya çalışır. Bazen de bizler sevgi alabilmek için kendimizden ödün bile verebiliriz. Sevgi görmeyen insanlar. Kendilerini güvende ve değerli hissetmezler. Değer görmenin yollarını ararlar. Bu nedenle, mevki, Ünlü ve güçlü olmak gibi dış etkenlerin peşinden koşarlar.

Böylece insanlarla bireysel olarak sevgi bağı kuramadıkları için gerçek sevgiye ulaşamazlar. Bu gibi durumlar bizim çocukluk dönemlerimiz de Anne ve Babadan, Aile bireyleri ile geçmişte yaşadığımız kişisel sevgi alışverişiyle de ilgilidir.

Aile’nden sevgiyle büyüyen çocuklarımız dış etkenlere yönelmeye gerek duymazlar, kendilerini her zaman değerli ve öz güvenli hissedeceklerdir. Kendimizi Sevgiye açmak istiyorsak,  koşulsuz, şartsız, sevmemiz gerekiyor. Böylece kalbimizin ışığı etrafımıza tıpkı bir pozitif enerji gibi etrafımıza yayılacaktır.

Kalbinizin ışığı ve güzelliği herkes tarafından görülecek ve hissedilecektir. Kalbinizin sesine kulak verin ve kalbinizi her daim tüm sevgilere açın. Işığınızın varlığını hissedin. Kalbinizin güzelliği sayesinde çevrenizde daha güzel bir dünya olur. Sevelim sevilelim. Mutlu olalım ki Mutlu Dünyamız olsun. Sevgilerimle…

Inal

    En az 10 karakter gerekli
    Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.