SEVGİ İLE BÜYÜMEK

ABONE OL
20:13 - 18/11/2022 20:13
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Sevmek ne güzel bir kelimedir. Hepimiz sevmek sevilmek ve takdir   edilmek için var olmuşuz. Çünkü, sevmek dünyanın en tamamlayıcı unsurlarından biridir. Sevgi ile büyütülen insanlar her zaman bir adım önde olarak yaşarlar.  Hayatta herkesin kendine göre bir düzeni ve kuralı vardır.

Bu düzen içerisinde Ailesi tarafından sevgi ile büyütülen çocuklar daima kendilerini şanslı ya da farklı hissediyorlar, kimi çocuklar ise bunun tam aksine, Anne baba sevgisinden yoksun olarak büyütülüyorlar ve bunun sonunda bu sevgisiz ve ilgisizlik yüzünden hayatlarında büyük bedeller ödeyerek ve birçok yanlışlar yapmalarına sebep oluyor. Hepimiz mutlaka yolda yürürken rastladığımız birtakım insanlar görüyoruz. Yol boyunca hep aynı yerlerde adeta mesken tutmuş gibi duruyorlar hiç yürümeden hareket etmeden hep aynı yerde yaşamlarına devam ediyorlar. Çünkü, onların ellerinden tutanları olmamıştır.

Hayat sadece onları belirli bir mesafeye getirip orada bırakmıştır. Gelecekleri ve hayalleri yoktur. Bu yüzden sonuna kadar tek başlarına gidecek yolu ve keşfedecek cesaretleri de olmamıştır. Çocuklukları Sevgi üzüntü öfke gibi duygular yaşayarak büyüyen kişiler yetişkinliklerinde bunu nasıl yansıtacağını bilemezler. Oysa hayattaki en güzel şey sevgidir. İnsanların en çok ihtiyaç duyduğu şeylerin başında gelir İnsanca ve sevgi ile yaşamak denince, insanları din, dil ırk ayrımı yapmadan sevmeli ve birbirimize saygı göstermeliyiz.

Mutluluk ve refah içinde yaşamak ancak böyle oluyor. İnsanlara, hayvanlara, doğaya, bitkilere sevgiyle yaklaşmamız gerekiyor. Çünkü biz hepimiz kardeşiz ve kardeşçe yaşamaya ancak içimizde beslediğimiz Sevgi Tohumlarını çoğaltabilirsek başarabiliriz.

Inal

    En az 10 karakter gerekli
    Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.