Schwandorf’da bilardo turnuvası nefes kesti

Schwandorf’da bilardo turnuvası nefes kesti

ABONE OL
23:27 - 26/12/2022 23:27
Schwandorf’da bilardo turnuvası nefes kesti
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Schwandorf’da dördüncü kez düzenlenen bilardo turnuvasının şampiyonu Neunburg vorm Wald’den Şaban Kellecioğlu oldu. Futbol kulübü FC Vatanspor Schwandorf tarafından dün düzenlenen bilardo turnuvasına üç jenerasyondan 22 bilardocu kıyasıya yarıştı.

ALTI SAAT SÜRDÜ

Altı saat süren bilardo turnuvasında Şaban Kellecioğlu’na finalde yenilen Burglengenfeld’den Sabri Demirtaş ikinci olurken, son turnuvanın şampiyonu Schwandorf’dan Halil Çağan bu defa üçüncülükle yetinmek zorunda kaldı.

İKİ YIL ARADAN SONRA YAPILDI

Turnuvayı organize eden FC Vatanspor Schwandorf Başkanı Osman Yıldırım, “Korona salgını sebebiyle verilen iki yıllık aradan sonra tekrar bilardo turnuvası düzenlemenin mutluluğunu yaşadık. Tatillerde bu tür aktiviteler sayesinde insanlar bir araya gelip kaynaşıyorlar. Altı saat boyunca birlikte vakit geçirerek eğlendik.” diyerek oluşan güzel ortamdan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Osman Yıldırım, futbol kulübü olarak bir sonraki spor turnuvası organizasyonun mayıs ortasında bitecek lig maçlarının sonrasında bölgesel futbol turnuvası olacağı müjdesini de verdi.

ha-ber.com/Taner TÜZÜN/Salih ALTUNER / SCHWANDORF

Inal

    En az 10 karakter gerekli
    Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.