Saray otel olarak işletmeye açılacak

Saray otel olarak işletmeye açılacak

ABONE OL
21:18 - 01/02/2021 21:18
Saray otel olarak işletmeye açılacak
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Putin’in sahibi olduğu iddia edilen saray otele dönüştürülüyor

Kardeşi Boris ile Rusya’nın en büyük altyapı inşaat firmasının ortak sahibi olan Rus milyarder Rotenberg Putin’nin çocukluk arkadaşı olarak biliniyor.

Arkady Rotenberg, Kremlin muhalifi Alexei Navalny’nin bugüne kadar 1,5 milyar doların üzerinde harcanma yapıldığını ve Rusya cumhurbaşkanına ait olduğunu söylediği Karadeniz kıyısında bir mülk sahibi olduğunu söyledi.

Navalny, 17.691 metrekarelik malikanenin Monako’nun 39 katı büyüklüğünde bir alanda yer aldığını ve bir kumarhanenin yanı sıra bir tiyatro, bir yeraltı hokeyi arenası, bir su diskosu ve bir direk dansı sahnesi ile tamamlanmış bir nargile salonuna sahip olduğunu iddia ediyor.

Navalny’nin YouTube’da 100 milyondan fazla kez görüntülenen videosu dünya kamuoyunda çok büyük merak uyandırdı.

Rus haber ajanslarının aktardığına göre Rotenberg, “Bazı alacaklılarla başarılı bir şekilde bir anlaşma yaptım ve bu mülkün sahibi oldum,” dedi.

Dünyanın en lüks yapıtları arasında yer alacağa benzeyen sarayın sahibi ortaya çıktı.

Arkady Rotenberg, “Saray benim ve burayı bir lüks apartman oteline dönüştürmek istiyorum. Sarayda her şey büyük bir özenle, verimli ve profesyonelce yapıldı, şimdi çalışmalarımız devam ediyor, burayı birkaç yıl içinde otel olarak açacağımızı umuyorum” dedi. (Tourexpi)

Resim: © AA

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.