Şampiyon yetiştirmekte usta

Şampiyon yetiştirmekte usta

ABONE OL
18:15 - 22/11/2022 18:15
Şampiyon yetiştirmekte usta
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Özer Tekvando okulunda yüzlerce sporcu yetiştiren Özer Güleç’in iki sporcusu, Alman millî takımında, Malta’da yapılacak Yıldızlar şampiyonasında boy gösterecek.

1992 yılında Tekvandoya başlayan,2004 yılında Bavyera tekvando hocası olan, 2009 yılında ise, Almanya milli takımı antrenörlüğüne getirilen, Tekvando Özer okulunun sahibi, 7’inci DAN ‘a ulaşan Özer Güleç, kendisi gibi şampiyonlar yetiştirmekle meşgul. Bugüne kadar Dünya ve Avrupa şampiyonları olan, Sümeyye, Rabia ve Tahir Güleç kardeşlerin ve birçok sporcusunun, dünya çapında tanınmalarına vesile olan Özer Güleç, şimdilerde yeni şampiyonlar yetiştirmek için kolları sıvamış durumda.

Özer Güleç

Nitekim, 25 Kasım’da Malta’da yapılacak Avrupa Yıldızlar şampiyonasına, Lübnanlı Yara Hamzeh (14) ve Yunanlı Chris Papatharasih (13) yollayacak olan Özer Güleç, Onların şampiyon olarak döneceklerine inandığını söyledi.

YÜZLERCE MADALYA TOPLADI

Okulunda şimdiye kadar yüzlerce sporcunun yetiştiğini belirten Güleç, Multisport -Events dalında 4 Gümüş,8 Bronz madalya, Dünya şampiyonalarında 4 Altın, 6 Gümüş 13 Bronz madalya, Avrupa Şampiyonlarından ise, 8 Altın, 10 Gümüş ve 23 Bronz madalya kazandıklarını dile getirdi.

ha-ber.com/Taner TÜZÜN / NÜRNBERG

 

Inal

    En az 10 karakter gerekli
    Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.