Saadet`ten TİM Başkanına ziyaret

Saadet`ten TİM Başkanına ziyaret

ABONE OL
19:05 - 30/03/2022 19:05
Saadet`ten TİM Başkanına ziyaret
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Saadet Avrupa Nürnberg Başkanlığı, Nürnberg ve çevresindeki Sivil Toplum Örgütlerini ziyarete devam ediyor.

Saadet Avrupa Nürnberg Bölge Başkan Yardımcısı Musa Tamer ve Saadet Nürnberg Bölge Yönetim Kurulu Üyesi Zülküflü Kurhan, Bavyera Eyalet Başbakanı Markus Söder tarafından Bavyera Eyalet Üstün Hizmet Madalyası verilen kısa adı Türk-Alman Özürlüler Entegrasyon Derneği (TİM) Başkanı Kamile Erdemir’i Nürnberg Nacbarschaftshaus`daki bürosunda ziyaret etti.

Yapılan ziyaretle ilgili açıklama yapan Saadet Nürnberg Bölge Başkan Yardımcısı Musa Tamer, “Engelli vatandaşlarımız başta olmak üzere Nürnberg ve çevresinde çalışmalarda bulunan sivil toplum kuruluşların sorunlarını konuştuk. Vatandaşlarımızın sorunlarını nasıl ne şekilde çözüme ulaştırabiliriz sorularına cevap aradık. Türkiye ve Almanya’daki siyasi ve ekonomik gelişmeler hakkında fikir alışverişi yaptık” dedi.

Türk Alman Özürlüler Entegrasyon Derneği (TİM) Başkanı Kamile Erdemir de “Saadet Nürnberg Teşkilatı temsilcilerinin yaptığı ziyaretten dolayı teşekkür ediyoruz dedi. Türk-Alman Özürlüler Entegrasyon Derneğinin 1987 senesinde kurulduğunu ve bu sene çok katılımlı bir 35 yıl kutlaması yapmayı planlıyoruz” dedi. Kendi çocuğunun da engelli olduğunu belirten Erdemir, “35 sene süre içinde derneğimize başvuruda bulunan engellilerin ve yakınlarının diline, dinine ve ırkına bakmadan sorunlarının çözümü konusunda yardımcı olmaya çalıştık” dedi.

Saadet Avrupa Nürnberg Bölge Başkan Yardımcısı Musa Tamer ve Saadet Nürnberg Bölge Yönetim Kurulu Üyesi Zülküflü Kurhan, TİM Dernek Başkanı Kamile Erdemir’e Rahmetli Prof.Dr. Necmettin Erbakan Hoca ‘nın kitabını hediye etti.

ha-ber.com/İlhan Baba/Nürnberg

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.