Saadet Nürnberg Ali Sait Küçük ile ‘Yola devam’ dedi

Saadet Nürnberg Ali Sait Küçük ile ‘Yola devam’ dedi

ABONE OL
12:10 - 07/06/2022 12:10
Saadet Nürnberg Ali Sait Küçük ile ‘Yola devam’ dedi
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Saadet Avrupa Nürnberg bölgesi korona nedeniyle yapamadığı Olağan Genel Kurul toplantısını yaptı. Saadet ofisinde gerçekleşen Hasan İspir Hoca’nın okuduğu Kuran-ı Kerim tilavetiyle başlayan Olağan Genel Kurul toplantısı sonunda Saadet Nürnberg Başkanı Ali Sait Küçük ile yola devam kararı alındı.

TOPLANTIYA, Saadet Avrupa Genel Merkezi Nürnberg Sorumlusu Taner Kuzhan, Teşkilatlanma Başkanı Hasan Emir ve Sosyal İşler Başkanı Bahri Tükenmez, Bölge Yönetim Kurulu Üyeleri ve Şube Temsilcileri ile saadet Avrupa Nürnberg üyeleri katıldı.

Bünyamin Özçelik’in mali raporunu açıklamasının ardından Saadet Nürnberg Teşkilatlanma Başkanı Musa Tamer’in faaliyet raporunu okudu. Tamer, “50 tane Sivil Toplum Örgütleri başta olmak üzere esnaf ziyaretlerinde bulunulduğunu ve Kuzey Bavyera bölgesinde faaliyet gösteren Türkiye’deki siyasi partilerin yurtdışında çalışmalarda bulunan derneklerin başkan ve temsilcilerinle toplantı gerçekleştirerek, yurt dışında yaşayan vatandaşlarımızın problemlerini çözmek için birlikte hareket etme kararı aldık” dedi.

Sadet Avrupa Nürnberg Bölge Başkanlığı’na devam kararı verilen Ali Sait Küçük tebrikleri kabul ettikten sonra kısa bir konuşma yaptı. Küçük, ‘Yapmak istediğimiz çalışmalarımızı insan ayırımı gözetmeden insanın dinine, diline, ırkına bakmadan sevgi ve saygı çerçevesinde birlik, beraberlik, dayanışma içerisinde yaparız” diye konuştu.

ha-ber.com/İlhan BABA / Nürnberg

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.