Rusya’yla Batı Arasında Tansiyon Düşmüyor

Rusya’yla Batı Arasında Tansiyon Düşmüyor

ABONE OL
13:21 - 14/01/2022 13:21
Rusya’yla Batı Arasında Tansiyon Düşmüyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

 

Rusya’nın Ukrayna sınırına asker yığınağı devam ediyor. Bölgedeki Rus askeri sayısının 100 bini geçtiği belirtilirken yapılan tatbikat görüntüleri de Rus televizyonlarında yer alıyor.

Rusya’yla ABD ve NATO arasında yapılan görüşmelerin ardından bugün Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov bir açıklama yaptı. Lavrov, açıklamasında, Rusya’nın görüşmelerin ardından umutlu olduğunu, ancak görüşmelerin devamı ve sonucunun ABD’nin Rusya’nın teklifine vereceği yanıta bağlı olduğunu söyledi.

Reuters haber ajansına konuşan ve ismi açıklanmayan üst düzey bir ABD’li yetkiliyse son gelişmeleri “Savaş tam tamlarının sesleri daha güçlü duyuluyor” şeklinde yorumladı.

Rusya’nın Ukrayna’ya yönelik bir askeri hareketa girişmesinden endişe eden başta ABD olmak üzere Batılı ülkeler ve NATO, bunu engellemek için girişimlerde bulunmayı sürdürüyor.

Almanya Dışişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, Dışişleri Bakanı Annelena Baerbock’un Pazartesi günü Kiev ve Moskova’ya giderek taraflarla görüşmelerde bulunacağı belirtildi.

Batılı devletler ayrıca Rusya’yı olası bir operasyonunun çok ağır sonuçları ve yaptırımları olacağı konusunda da uyarıyor.

VOA tarafından geçilen Rusya’yla Batı Arasında Tansiyon Düşmüyor haberinde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. Rusya’yla Batı Arasında Tansiyon Düşmüyor haberi web sayfamıza otomatik olarak VOA sitesinden geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan Rusya’yla Batı Arasında Tansiyon Düşmüyor haberinin hukuki muhatabı haberi geçen web siteleri ve ajanslardır.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.