“Rusya’dan Kimseye Yönelen Bir Tehdit Yok”

“Rusya’dan Kimseye Yönelen Bir Tehdit Yok”

ABONE OL
13:39 - 12/11/2021 13:39
“Rusya’dan Kimseye Yönelen Bir Tehdit Yok”
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

 

Moskova, Rusya’nın Ukrayna’ya yönelik bir askeri saldırı hazırlığında olduğu iddialarını reddetti. Kremlin Sözcüsü Dmitri Peskov, Rusya’nın hiçbir ülke için bir tehdit oluşturmadığını söyledi.

Peskov son günlerde ABD medyasında yer alan ve Rusya’nın Ukrayna’ya bir saldırı düzenleme hazırlığında olduğu iddialarına ilişkin bir açıklama yaptı.

Peskov, açıklamasında, “Daha önce de defalarca söylediğimiz gibi kendi topraklarımız içerisinde silahlı kuvvetlerimizin hakeretleri kimseyi kaygılandırmamalı” dedi.

Peskov, medya yer alan bu tarz haberlerin Rusya ve Batılı ülkeler arasında tansiyonu yükselttiğine dikkat çekti. Kremlin Sözcüsü, aksine tansiyonu arttıracak davranışları Rusya’nın değil Batılı ülkelerin yaptığını iddia etti ve özellikle Karadeniz üzerindeki NATO askeri uçakları ve casus uçaklarının uçuşlarını buna örnek gösterdi.

VOA tarafından geçilen “Rusya’dan Kimseye Yönelen Bir Tehdit Yok” haberinde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. “Rusya’dan Kimseye Yönelen Bir Tehdit Yok” haberi web sayfamıza otomatik olarak VOA sitesinden geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan “Rusya’dan Kimseye Yönelen Bir Tehdit Yok” haberinin hukuki muhatabı haberi geçen web siteleri ve ajanslardır.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.