Rusya’da İçinde 28 Kişi Bulunan Uçak Denize Düştü

Rusya’da İçinde 28 Kişi Bulunan Uçak Denize Düştü

ABONE OL
11:06 - 06/07/2021 11:06
Rusya’da İçinde 28 Kişi Bulunan Uçak Denize Düştü
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

 

Rusya’nın doğusundaki KamçatkaYarımadası üzerinde radardan kaybolan bir uçağın denize düştüğü açıklandı. Uçakta 28 kişi bulunuyordu.

Antonov An-26 tipi iki motorlu pervaneli uçakla, bölgenin başkenti Petropavlovsk’tan Palana’ya gitmek üzere havalandıktan sonra yarımada üzerinde bağlantı kesildi.

Rusya Acil Durumlar Bakanlığı uçağın düştüğü bölgeye arama-kurtarma gemilerinin gönderildiğini açıkladı.

Bakanlık açıklamasına göre uçakta 22 yolcu ve 6 mürettebat bulunuyordu. Uçağın kalkış yaptığı köyün muhtarı Olga Mokhireva’nın da uçağın yolcuları arasında olduğu açıklandı.

Rus Interfax Haber Ajansı, uçakla iletişimin kaybolduğu bölgede bulutlu bir havanın olduğunu bildirdi. TASS Haber Ajansı da düşen AN-26 tipi uçağın yapım yılının 1982 olduğunu duyurdu.

VOA tarafından geçilen Rusya’da İçinde 28 Kişi Bulunan Uçak Denize Düştü haberinde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. Rusya’da İçinde 28 Kişi Bulunan Uçak Denize Düştü haberi web sayfamıza otomatik olarak VOA sitesinden geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan Rusya’da İçinde 28 Kişi Bulunan Uçak Denize Düştü haberinin hukuki muhatabı haberi geçen web siteleri ve ajanslardır.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.