Rusya Görüşmelerden Umutsuz

Rusya Görüşmelerden Umutsuz

ABONE OL
12:06 - 13/01/2022 12:06
Rusya Görüşmelerden Umutsuz
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

 

Rusya’nın Moskova sınırına 100 bine yakın asker yığmasıyla yükselen tansiyon sonrası Rus yetkililer bu hafta önce ABD ardından da NATO yetkilileriyle bir araya geldi. Ancak Rusya, görüşmelerin temel konular üzerinde uzlaşıya varmaktan uzak olduğu değerlendirmesini yaptı.

Peskov bu hafta yapılan görüşmelerde bazı olumlu detayların ortaya çıktığını ancak Rusya’nın ufak nüanslar değil somut sonuçlar aradığını söyledi.

Kremlin Sözcüsü Dmitry Peskov konuya ilişkin olarak yaptığı açıklamada , görüşmelerin yanısıra ABD Senatosu’nda Demokratlar partili senatörlerin Rusya’ya yaptırım öngören bir tasarıyı gündeme getirmesini de son derece olumsuz karşıladıklarını söyledi. Peskov bunun Moskova’ya bir baskı girişimi olarak görüldüğünü ifade etti.

Peskov, bu çerçevece Rusya lideri Vladimir Putin’e yaptırım uygulama kararı alınmasının Moskova- Washington arasındaki ilişkileri tamamen koparmak anlamına geleceğini belirtti.

VOA tarafından geçilen Rusya Görüşmelerden Umutsuz haberinde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. Rusya Görüşmelerden Umutsuz haberi web sayfamıza otomatik olarak VOA sitesinden geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan Rusya Görüşmelerden Umutsuz haberinin hukuki muhatabı haberi geçen web siteleri ve ajanslardır.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.