Rusya Enerji Bakanı Corona Virüsüne Yakalandı

Rusya Enerji Bakanı Corona Virüsüne Yakalandı

ABONE OL
11:10 - 19/08/2020 11:10
Rusya Enerji Bakanı Corona Virüsüne Yakalandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Rusya Enerji Bakanı Alexander Novak’ın Corona virüsüne yakalandığı açıklandı. Rus Interfax Haber Ajansı, Enerji Bakanı’na yapılan Corona testi sonucunun pozitif çıktığını duyurdu.

Rusya’da halen günde ortalama 5.000 civarında yeni vaka tespit edilmeye devam ediyor. Son 24 saatte ülkede 4.748 kişide daha Corona virüsü tespit edildiği açıklandı.

ABD’nin ardından dünyada en çok Corona virüsü testi yapan Rusya, 932 bin 493 vakayla dünya genelinde en çok vaka görülen 4’üncü ülke.

Rusya’da bugüne dek salgın nedeniyle 15 bin 872 kişi hayatını kaybetti. Yeni tip Corona virüsüne karşı aşı geliştirdiğini açıklayan ilk ülke olan Rusya, aşılama çalışmalarına önümüzdeki ay yoğun biçimde başlanacağını açıkladı.

Dünya genelindeysa Corona virüsü vaka sayısı 22 milyonu aştı. Tüm dünyada Corona virüsü salgını nedeniyle hayatını kaybeden kişi sayısı da 778 binin üzerine çıktı.

VOA tarafından geçilen tüm haberlerde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. Haberler web sayfamızda otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen web siteleri ve ajanslardır.

Inal

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.