Rafet El Roman`dan saç ekimi kök hücre araştırmasına 100 bin Euro

Rafet El Roman`dan saç ekimi kök hücre araştırmasına 100 bin Euro

ABONE OL
02:43 - 09/02/2020 02:43
Rafet El Roman`dan saç ekimi kök hücre araştırmasına 100 bin Euro
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Türk Pop Müzik Sanatçısı Rafet El Roman geçtiğimiz günlerde saç ekim operasyonu geçirdi. Geçtiğimiz Ocak ayı içinde Elithairtransplant’da Operasyonu gerçekleşti.

Elithairtransplant Kliniği ile birlikte 100.000 ‘dan fazla yatırımla, saç ekiminin herkes için mümkün olmasını sağlamak istiyor.

Özellikle kök hücre araştırmaları ona geleceğe dair iyimser bir bakış açısı kazandırdı.

Rafet El Roman Elithairtransplantı saç ekimi için tercih etme sebeplerini şöyle açıkladı:

“Bazen insanlar birden fazla saç ekimine ihtiyaç duyarlar. Benim için geleceğe yönelik büyük düşünceleri olan bir Saç Ekim Merkezi bulmak önemliydi. Elithairtransplant yıllardır saç ekimi eğitimi üzerinde çalışmaktadır ve saç dökülmesi alanında araştırma lideridir. Özellikle saç köklerini klonlamak kesinlikle çığır açan bir seçenek olacaktır.”

Kök hücre araştırmaları, sadece birkaç kıldan binlerce saçın klonlanmasını mümkün kılar. Bazı durumlarda Saç ekiminin gerçekleştirilememesinin en yaygın nedeni, iyi bir sonuç elde etmek için kafa arkasındaki donör bölgesinde yeterli saç bulunmamasıdır. Elithairtransplant çözüm odaklı ve güzel sonuçlar için herkese en uygun tedavi yöntemlerini sunmak adına bütün ekip olarak çalışmaktadır.

Elithairtransplant Stephan Kretschmer sözcüsü şöyle diyor:

“Hedefimiz her zaman çözüm bulmak. Çalışanlarımızın çoğu bu müdahaleyi kendi başlarına yapmışlardır. En önemlisi böyle bir durumda bu müdahalenin mümkün olmadığı durumda acıların ve hay al kırıklığının farkındadırlar. Ve tabii ki sac dökülmesi psikolojik olarak insanlarda negatif şekilde kendini belli eder. Lokal anestezi altında yapılan yerleşik bir prosedür olan saç ekimi yaklaşık 8 saat sürer. Operasyon esnasında çok nadir olunabilir durumlarda komplikasyon veya herhangi bir problem oluşabilir.

Elithairtransplant Kurucusu Dr. Abdülaziz Balwi saç ekimini konusunda şöyle yorumluyor:

“”Doğru saç çizgisini belirlemenin yanı sıra, saç ekimi karmaşık olmayan bir işlemdir ve özellikle Almanya’daki birçok lokasyonumuz sayesinde hastalarımıza saç problemlerine karşı en uygun çözümü sunmak için kendi alanımızda fazlası ile donanımlıyız. İyileşme süreci yaklaşık 9 ile 12 ay kadar sürer. Bu süreden sonra saç tekrardan eski güçlülüğünü geri kazanır ve Rafet Bey güzel saçlarına kavuşup süper bestelerini yapabilir.”

Elithairtransplant kim?

Dr. Balwi 2010 yılından beri bu alanda çalışıyor. Kurucular sac ekimi yapmak isteyen herkese bir şans vermek istiyorlardı. Türk deneyimi Almanya standartlarıyla zenginleştirildi.

Inal
Tüm Yorumlar (1)
  • tekin Aslan

    Hayatının hatasını yapmış.

    +0
    -0

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.