POYD Depremzedelerin Yanıda

POYD Depremzedelerin Yanıda

ABONE OL
13:19 - 23/03/2023 13:19
POYD Depremzedelerin Yanıda
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği (POYD) geleneksel buluşması, Başkan Ülkay Atmaca’nın ev sahipliğinde Aska Lara Resort&SPA’da gerçekleşti.

Toplantı ve yemeğe ilgi büyük olurken, Akdeniz Turistikk Otelciler Bitliği (AKTOB) Başkanı Kaan Kavaloğlu ve Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) Başkanı Burhan Sili de toplantıya katılan isimlerdendi.

Sponsorların sunum yaptığı günde, depremde hayatını kaybedenler için bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. Yeni üyelere katılım belgelerinin verildiği toplantıda bir konuşma yapan POYD Başkanı Ülkay Atmaca, bu dönemde birlik ve beraberlik örneği gösteren turizm sektörünün temsilcilerine teşekkür etti.

Başkan Atmaca, “ Bugün bizleri yalnız bırakmayan sayın AKTOB Başkanı Kaan Kavaloğlu’na bizzat teşekkür etmek istiyorum. Yaşadığımız bir felaket akabinde, insanüstü bir çaba ile, depremzedelerin Akdeniz ve Ege’ye gelmelerinde, konaklamalarında, ağırlanmalarında başta Kaan Kavaloğlu olmak üzere tüm sektör temsilcileri insan üstü bir çaba sarf ettiler. Sizleri yürekten alkışlıyorum, iyi ki varsınız. İlk Antalya Valiliğimiz,  İl Kültür ve Turizm Müdürlüğümüz VE AKTOB’un önderliğinde müthiş bir iş çıktı. Biz de bu dönem boyunca POYD olarak AKTOB öncülüğünde elimizden gelen çabayı gösterdik. Bir tek düşüncemiz vardı, bu insanları rahat ettirmek, ağırlamak ve en iyi şekilde yolcu etmekti. Bize gelen talepleri AFAD ve AKTOB  aracılığı ile üyelerimiz ile paylaşarak herkesin Antalya’ya yakışır, bir felakette nasıl bir araya gelirini göstererek  en insani şekilde ağırladık.”dedi.

Başkan Atmaca, bundan sonra bir dönem yemekleri 100 TL. ücret ile yapacaklarını ve toplanan parayı da depremzede öğrencilere burs olarak vereceklerini söyleyerek, “Bugün iitbarı ile POYD olarak aylık yemeklerimizi bir dönem boyunca kişi başı 100 TL. olarak yapıyoruz. Bunu makbuz karşılığı alacağız. Burada toplanan miktarı da depremde zarar gören öğrencilerimiz var. Onların eğitimi için burs olarak vereceğiz. Ayrıca depremden direkt ya da dolaylı olarak zarar gören 300 tane otel işletmeciliğinde okuyan, gastronomi okuyan, turizm işletmeciliğinde okuyan arkadaşlarımızn işe ve staja ihiyacı var. Ben bütün meslektaşlarımı bu konuda duyarlı olmaya ve bu 300 tane gencimize sahip çıkmaya davet ediyorum” diye konuştu. (Halil Öncü)

Inal

    En az 10 karakter gerekli
    Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.