Peppa Pig, Türkiye’de İlk Defa SEA LIFE İstanbul’da

Peppa Pig, Türkiye’de İlk Defa SEA LIFE İstanbul’da

ABONE OL
10:58 - 06/10/2022 10:58
Peppa Pig, Türkiye’de İlk Defa SEA LIFE İstanbul’da
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

SEA LIFE İstanbul, çocukların keyifle ve sevgiyle izlediği Peppa Pig’i Türkiye’deki sevenleriyle ilk defa buluşturuyor! 8 Ekim 2022, Cumartesi gününden itibaren başlayıp Ekim ayının her hafta sonunda SEA LIFE İstanbul’a gelecek Peppa ile çocuklar birbirinden güzel etkinliklere katılabilecek ve hediyeler kazanacak.

Dünya okyanuslarını ve bu okyanuslardaki deniz yaşamı korumak amacıyla dünya çapında faaliyet gösteren SEA LIFE İstanbul, Peppa’nın Türkiye’deki ilk ziyaretine ev sahipliği yapıyor. Çocukların ilgiyle takip ettiği Peppa, 8-9 Ekim 2022, tarihinden itibaren başlayıp Ekim ayının her hafta sonunda katılımcılara keyif dolu anlar yaşatacak.

Etkinlik kapsamında çocuklar Peppa ile bir araya gelip günde 3 kez yapılacak boyama atölyesine katılma şansını yakalayacak. Peppa hayranları, saat 12.30, 15.00 ve 16.30’da gerçekleşecek bu atölyelerde kendisiyle fotoğraf da çektirebilecek. Bu sırada Peppa’nın ise çocuklar için farklı sürpriz hediyeleri olacak.

Ziyaretçiler SEA LIFE İstanbul’da sualtı dünyasını keşfe çıkabiliyor, yüzlerce deniz canlısını yakından görebiliyor, cam tabanlı keşif teknesi ile kaplumbağa ve vatozları besleyebiliyor, Avrupa’nın en uzun okyanus tünelinde köpekbalıklarına hiç olmadıkları kadar yakın olabiliyor ve denizyıldızlarına dokunabiliyor.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.