“Pele” lakaplı Emre Akkaş Çıtayı Yükseltti!

“Pele” lakaplı Emre Akkaş Çıtayı Yükseltti!

ABONE OL
00:28 - 23/08/2020 00:28
“Pele” lakaplı Emre Akkaş Çıtayı Yükseltti!
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best
ha-ber.com/ Ali Akdemir

Türk futbolunun çok şey beklediği genç yeteneklerden biriside, Balıkesirspor alt yapısından yetişen, 2018 yılında Balıkesirspor U21 takımı ile şampiyonluk yaşayan, “Pele” lakaplı Emre Akkaş’tır.

Bandırma doğumlu 22 yaşındaki orta saha oyuncusu Emre Akkaş, orta saha da hücuma yönelik, sürati, golü hissedişi ve vuruş başarısıyla önemli özelliklere sahip.  Bu özellikleri onu sezon başında birçok kulüplerin listelerine taşıdı. Erken yakaladığı şöhrete ve ilgiye karşın yaşının ötesinde bir olgunluğa sahip. Önünde uzun bir kariyer uzandığını ve kendini geliştirmeye odaklandığını, transfer olmak için ise gelecekte önüne birçok fırsat çıkacağını söylüyor.

GÖNLÜMDE YATAN ASLAN BALIKESİRSPOR’DA OYNAMAK!

Geleceğin aranılan ve sevilen futbolcularından biri olmaya namzet olan   Emre Akkaş’ın gönlünde yatan takım ise, 2011 yılında alt yapısında yetiştiği 2015-2018 döneminde profesyonel olarak top koşturduğu Balıkesirspor’da oynamak.

Balıkesirspor senin yuvan ve orada olmaktan mutlu olacağını tahmin ediyoruz gibi çevremden gelen sözler yüzünden başka bir takımda oynama arayışına girmedim.  Balıkesirspor transferinin gerçekleşmemesi sende hiç hayal kırıklığı yaratır m? şeklinde soruma ise, gözleri dolarak,” Abi şu anda Balikesirspor’dan başka bir takıma endeksli değilim. Balıkesirspor’da oynamak tekrar en büyük hayalim” dedi.

“ŞÖHRETİ KALDIRACAK OLGUNLUKTAYIM”

Futbola 2011 yılında Balıkesirspor alt takımında başlayan Emre Akkaş, 2016 yılında U16 milli takım karmalarına çağrılır.  Balıkesirspor dışında, Mardin Büyükşehir Başakspor’da ve en son olarak da, Çanspor’da başarıyla futbol oynar.

Transfer dönemlerinde elinden tutulmadığı için yeterince şans bulamadığına değinen, Akkaş, kendisine önemli bir şans verildiğinde, kendisine verilen şansı iyi bir şekilde değerlendireceğini ve kendine şans verenleri mahcup etmeyeceğini söylüyor. ” Şöhreti ve ilgiyi kaldıracak olgunluktayım” diye eklemeyi unutmuyor.

Daha yaşım uygun.  Kendimi bozmadığım ve performansımı üst düzeyde tutmayı başarabildiğim sürece beni transfer yapacakların çabalarını boşa çıkartmayacağım. Şartlar neyi gerektirirse ona göre davranacağım. Her konu hakkında şimdiden bir rota çizemem. Hedefim doğrultusunda ilerleyeceğim.” diyerek görüşlerini açıklıyor.

BALIKESİRSPOR YENİ BAŞKAN, YENİ TEKNİK DİREKTÖR VE YENİ TRANSFERLERLE ÖNÜMÜZDEKİ DÖNEM BAŞARIYI YAKALAYABİLiR!

Balıkesirspor   geçtiğimiz günlerde olağan genel kurulunu gerçekleştirerek başkanlığa Ümit Arslan seçildi. Ardından kısa bir süre sonra da Balıkesirspor yeni yönetimi, yerinde doğru bir kararla, Balıkesirspor teknik direktörlüğü için Mesut Dilsöz hocayla sözleşme imzaladı.

Balıkesirspor’da yeni göreve seçilen başkan ve teknik direktörün göreve gelişiyle birlikte, yeni bir heyecan ve coşku tüm Balıkesir’i ve çevresini sardı. Bakalım sonra kulüpte ne gibi değişiklikler yaşanacak?

Balıkesir’de yeni bir umut ve heyecan esmesine sebep olan yöneticileri kutluyorum. Onlara Balıkesirli bir hemşehrileri olarak naçizane önerim, Balıkesirspor’da oynamayı hayal eden, yüreği Balıkesirspor için çarpan genç yeteneklere şans vererek onları denemelerinde fayda var diyorum.

 

 

Inal

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.