Pandemi Gölgesinde Haç Çıkarma Töreni Yapıldı

Pandemi Gölgesinde Haç Çıkarma Töreni Yapıldı

ABONE OL
22:36 - 06/01/2021 22:36
Pandemi Gölgesinde Haç Çıkarma Töreni Yapıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Hıristiyan Ortodoks inancına göre Hz. İsa’nın doğumu ve vaftiz edilişinin yıldönümü nedeniyle Fener Rum Patrikhanesi’nin bahçesinde bulunan Aya Yorgi Kilisesi’nde ayin düzenlendi. Fener Rum Patriği Bartholomeos’un yönettiği ayine, pandemi nedeniyle az sayıda kişi katıldı.

Ayinin ardından Bartholomeos ile cemaat mensupları, kortej halinde yürüyerek Haliç kıyısındaki haç atma törenine katıldı.

Bu yıl haç çıkarma törenine pandemi nedeniyle sadece 2 kişi katıldı. Bartholomeos’un haçı denize atmasıyla kıyıda bekleyen katılımcılar, Haliç’in soğuk sularına atladı. Atılan haçı ise Vasili Kürkçü çıkardı.

VOA tarafından geçilen Pandemi Gölgesinde Haç Çıkarma Töreni Yapıldı haberinde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. Pandemi Gölgesinde Haç Çıkarma Töreni Yapıldı haberi web sayfamıza otomatik olarak VOA sitesinden geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan Pandemi Gölgesinde Haç Çıkarma Töreni Yapıldı haberinin hukuki muhatabı haberi geçen web siteleri ve ajanslardır.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.