Panasonic, projektörler için kare hızı yükseltmesini e-spor hayranlarına sunuyor

Panasonic, projektörler için kare hızı yükseltmesini e-spor hayranlarına sunuyor

ABONE OL
16:17 - 31/03/2021 16:17
Panasonic, projektörler için kare hızı yükseltmesini e-spor hayranlarına sunuyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

E-spor dünyanın en popüler seyirci sporlarından biri olma yönünde emin adımlarla ilerlerken sektörün karşılaştığı en büyük zorluklardan biri, hem stüdyo hem de stadyumlardaki izleyicilerin oyunun her ayrıntısını oyuncularla eş zamanlı olarak büyük ekranlarda takip edebilmesini sağlamak olarak öne çıkıyor.

Etkinlik sırasında meydana gelebilecek herhangi bir gecikme veya kesinti, tüm büyünün bozulmasına neden olabiliyor. Panasonic’in PT-RQ35K projektör için özel olarak geliştirdiği en yeni Yüksek Kare Hızı (HFR) yükseltme kiti (ET-SUK10), bu sorunların üzerine giderek gerek stadyum gerekse stüdyodaki seyircilere aksiyonu daha önce hiç olmadığı kadar yakından takip etme olanağı tanıyor.

Yükseltme ile birlikte önemli iyileştirmeler sunulmuştur

Geliştirilmiş görüntülerin yanı sıra daha önceki Panasonic projektörlerde 82 ms seviyesinde olan gecikme süresinin de 5 ms[1] seviyesine çekilmesi sayesinde izleyiciler aksiyonun beraberinde getirdiği heyecanı neredeyse gerçek zamanlı olarak yaşayabiliyor.

Panasonic Business Avrupa Pazarlama Müdürü Hartmut Kulessa konuyla ilgili düşüncelerini şöyle ifade ediyor: “Bu devrim niteliğinde olan bu görsel iyileştirme, sadece olağanüstü bir canlı deneyim sunmakla kalmıyor, izleyicinin her aksiyonu anında görüp tepki vermesini de sağlıyor. Bu aynı zamanda sektör için geliştirdiğimiz ve görüntü yakalamadan dağıtım iş akışına kadar sürecin her aşamasını kapsayan ekranlar arası prodüksiyon çözümümüzün bir başka önemli parçası.”

Panasonic’in e-spor 4K prodüksiyon çözümü, sektördeki büyümeyi oyun deneyimine hayat veren ve bu deneyimin beraberinde getirdiği heyecanı daha geniş izleyici kitleleriyle paylaşan teknolojiyle destekliyor. Bu çözüm, 50.000 lm’ye varan parlaklığın yanı sıra sektör lideri kullanım kolaylığı ve güvenilirlik ile izleyiciler için olağanüstü görseller sunan kapsamlı bir projektörler portföyü imkanı sağlıyor.

İnteraktif dokunmatik ekran özellikleriyle donatılan geniş ekran yelpazesi, şık video duvarları için de ideal. Panasonic profesyonel kamera serisi ve yeni nesil IT/IP merkezli canlı video işleme platformu (KAIROS), e-spor video prodüksiyonu bağlamında her türlü ihtiyaç için en uygun seçenek haline geliyor.

Daha fazla bilgi için: https://business.panasonic.com.tr/visual-system/pt-rq35k-0

TOUREXPI tarafından geçilen Panasonic, projektörler için kare hızı yükseltmesini e-spor hayranlarına sunuyor haberinde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. Panasonic, projektörler için kare hızı yükseltmesini e-spor hayranlarına sunuyor haberi web sayfamıza otomatik olarak TOUREXPI sitesinden geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan Panasonic, projektörler için kare hızı yükseltmesini e-spor hayranlarına sunuyor haberinin hukuki muhatabı haberi geçen web siteleri ve ajanslardır.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.