Olimpiyatlarda Sporculara Sadece Fotoğraf Çekilirken Maske Çıkarma İzni

Olimpiyatlarda Sporculara Sadece Fotoğraf Çekilirken Maske Çıkarma İzni

ABONE OL
13:28 - 25/07/2021 13:28
Olimpiyatlarda Sporculara Sadece Fotoğraf Çekilirken Maske Çıkarma İzni
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

 

Tokyo 2020 Olimpiyat Oyunları, bir yıllık gecikmenin ardından iki gün önce başladı. Oyunlar Corona virüsü tedbirlerinimn gölgesinde yapılıyor. İzleyicisiz yapılan ilk olimpiyat oyunları olan Tokyo Olimpiyatları’nda sporcuların maske kullanımı konusunda da yeni bir düzenleme yapıldı.

Alınan karar uyarınca, sporcular müsabaka ve ödül töreninde podyumdaki fotoğraf çekimi haricinde tüm alanlarda maske takmak zorundalar. Sporcular haricindeki tüm heyetler ve medya mensupları da tüm alanlarda sürekli olarak maske takacaklar.

Uluslararası Olimpiyat Komitesi Sözcüsü Mark Adams maske zorunluluğu konusunda “Hoş değil ama olmak zorunda” dedi. Sözcü “Bu kuralda gevşeme olmayacak herkesi uyarmak ve kurallara uymak durumundayız” dedi.

Yeni düzenlemeyle sporcular, madalya töreni sırasında podyumda sadece 30 saniyelik fotoğraf çekimi anında maskelerini çıkarabilecekler.

Olimpiyat oyunları 8 Ağustos tarihine kadar devam edecek.

VOA tarafından geçilen Olimpiyatlarda Sporculara Sadece Fotoğraf Çekilirken Maske Çıkarma İzni haberinde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. Olimpiyatlarda Sporculara Sadece Fotoğraf Çekilirken Maske Çıkarma İzni haberi web sayfamıza otomatik olarak VOA sitesinden geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan Olimpiyatlarda Sporculara Sadece Fotoğraf Çekilirken Maske Çıkarma İzni haberinin hukuki muhatabı haberi geçen web siteleri ve ajanslardır.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.