*** Öğretmenin öldürülmesi üzüntü yarattı

*** Öğretmenin öldürülmesi üzüntü yarattı

ABONE OL
17:16 - 08/01/2009 17:16
*** Öğretmenin öldürülmesi üzüntü yarattı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

 

 

Öğretmenin öldürülmesi üzüntü yarattı

Almanya’nın başkenti Berlin’de Türkçe ve Almanca eğitim veren Aziz Nesin İlkokulu’nda görev yapan Ayşe Ö. (50) adlı öğretmenin İstanbul’da eşi tarafından öldürülmesi, okuldaki öğrenciler ve aileleri arasında büyük üzüntü yarattı

Aziz Nesin İlkokulu’nda çocukları eğitim gören aileler, Ayşe Ö’nün okul çevresinde çok sevilen bir insan olduğunu ve çocuklarının öğretmenin ölümünden dolayı büyük bir üzüntü yaşadıklarını belirtti.

Tagesspiegel gazetesi de Ayşe Ö’nün, İstanbul’da polise giderek teslim olan eşinin, verdiği ifadesinde, 2 Ocak gecesi yaşanan bir tartışma sırasında tabancasını çekerek eşini korkutmak istediğini ve tabancanın içinde kurşun olmadığını sandığını söylediğini yazdı.

GÖREV YAPTIĞI OKULDA ANMA KÖŞESİ HAZIRLANDI  

Anma köşesine Ayşe Ö’nün büyük bir fotoğrafı, çevresine de çiçekler ve öğrenciler tarafından yapılan bazı resimler konuldu. Okulun kütüphanesinde de bir taziye defteri açıldı.

Okulda sevilen öğretmen için büyük üzüntü yaşayan öğrenci ve öğretmenler, Ayşe Ö. için 2 hafta sonra okulda bir anma töreni düzenleneceğini söyledi.

Aziz Nesin İlkokulu’nda 12 yıldan bu yana görev yapan Ayşe Ö, 6. sınıf öğretmeni olarak Türkçe ve fen dersleri veriyordu. (A.A)

Inal

    Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.