O belgeler bir yere kaybolmuyor

O belgeler bir yere kaybolmuyor

ABONE OL
09:34 - 30/11/2021 09:34
O belgeler bir yere kaybolmuyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Karantina TV tarafından geçilen O belgeler bir yere kaybolmuyor video içeriğinde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. O belgeler bir yere kaybolmuyor videosu web sayfamıza otomatik olarak Karantina TV Youtube kanalından geldiği şekliyle yer almaktadır.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
Tüm Yorumlar (3)
  • Mert

    Tam bir yalan Makinası olan AKP Genel Başkanı, aynı zamanda bu ülkenin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bu Millete aynen bu vatandaşın söylediği gibi yaptı. Hayır böyle yapmadı diyen buna inkar eden Allah’ı terk etmiş tam bir Tayyip Erdoğan aşkıyla putpereste dönüşmüş aşağılık bir yaratıktır.
    https://www.youtube.com/watch?v=KoW6EocSuYY

    Yanıtla
    +0
    -0
  • Mert

    HEMEN SEÇİM!!!
    Tarihte Türk Siyasetinde Her İki Lider’de Görünmeyenler.
    Narsisizm, depresyon gibi, pek çokları için düşünülmesi çok kolay bir tanımlamadır: Bir kişiye günlük yaşamda, terimin aynı zamanda ciddi bir psikiyatrik hastalığı temsil ettiğinin farkına varmadan, hızla “Narsisist” olarak atıfta bulunulur nüfus etkilenir. Burada narsistik tek kişilik bozukluğu anlamında değil, Makam, Mevkii, Taht, Koltuk, Saltanat, Firavunluk da Narsistliğe götüren yollardan biridir, bununla birlikte kişi neye benzediğini, ve nasıl teşhis ve tedavi edileceğini, ve hastalığın neden sıklıkla narsisistik depresyona yol açtığını 19 yıldır gördük ve halen görmekteyiz…
    Bu ülkede AKP genel başkanı bir çeşit dilde en tepeden hükmederken, MHP genel başkanı Ankara Belediye Başkanı Mansur Yavaş’a tehdit etmektedir. Bir ufak muhalefet parti liderinde bu söylem nasıl bir dildir anlamak mümkün değil. Ülkemiz TÜRKİYE eşkiya, çete, mafya grubu siyasetçiler tarafından yönetildiği açık seçik ortada değilmidir.

    Yanıtla
    +0
    -0
  • Mert

    Senin değerlerinden bana ne kardeşim. Senin bu İslam değerlerinle bu ülkeyi Türkiye’ye yönetemezsin. Bu ülke Akıl İlim Bilim ile yönetilir. İkide bir Dış güçler dış güçler nedir bu yahu?. Sen bu dış güçlere sittin senedir İhracat yapıyorsun. Sen bu dış güçlere ihracat yapmazsan Dolar’ın olur 25 TL. Kaldıki ben senden çok daha iyi bir müslümanım Nass Riba nedir senden çok daha iyi bilirim. Sen nesin yahu imam hatipli olmakla, ne oluyormuş özelliğin nedir imam hatipli olmuş olmakla? Ama Kur’an’dan zerre kadar nasibin yok, Allah sana bir damla şerbetini bile yalatmamış, bu kitabı okumuş olmakla nasibi olmayan biri olarak ortada kalmışsın.
    Bu ülke bilgi birikim irade tecrübeyle yönetilir bunu sende göremiyoruz görmedik göremiyeceğiz. İlmin yok irfanın yok bilgin birikimin yok, Aç bıraktın bu insanları aç nokta.

    Yanıtla
    +0
    -0