Nürnberg`de kullanılmayan her oy ırkçılara yarar

Nürnberg`de kullanılmayan her oy ırkçılara yarar

ABONE OL
13:01 - 02/03/2020 13:01
Nürnberg`de kullanılmayan her oy ırkçılara yarar
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Nürnberg Büyükşehir Belediye başkan adayları, Eyüp Sultan camisindeki toplantıda 15 Mart tarihinde yapılacak seçimler için, mutlaka sandığa gidin çağrısı yaptı.

Kısa adı TIN olan Türk İnisiyatif Nürnberg tarafından DİTİB’e bağlı Eyüp Sultan Camisi konferans salonunda düzenlenen Büyük Şehir Belediye Başkan adayları tanıtım toplantısı büyük ilgi gördü. Toplantı öncesi, Halıları avizeleri ve kapıları tamamen yenilenen Camiyi gezen adaylar, Kuzey Bavyera DİTİB Eyalet Başkanı Hasan Aslan tarafından bilgilendirildiler.

BAŞKAN HASAN ASLAN SELAMLADI

15 Mart tarihinde yapılacak yerel seçimlerde Nürnberg Büyükşehir adayı olan adaylar, Verena Osgyan (Yeşiller), Marcus König (CSU), Thorsten Brehm (SPD), ve Ümit Sormaz (FDP) daha sonra, konferans salonuna geçtiler Burada DİTİB Kuzey Bavyera Eyalet Birliği Başkanı Hasan Aslan açılış konuşması yaparak, konukları selamladı ve DİTİB faaliyetleri hakkında bilgi sundu

İSMAİL AKPINAR SUNDU

TİN sözcüsü İsmail Akpınar’ın sunumdaki toplantıda, büyük şehir adayları, seçimlere yoğun olarak katılmanın önemine dikkat çektiler. Her kullanılmayan oyun ırkçılara yarayacağının altını çizen adaylar, sandığa gidip demokrat partileri ve adaylarına oy verilmesi önemini vurguladılar

YEREL SEÇİMLERDE YABNCILAR DA OY VEREBİLMELİ

Yerel seçimlerde yabancılarında oy verebilmesi için çalışacaklarını dile getiren adaylar, ucuz kiralık evler için çalışmalar yapacaklarını dillendirerek, Türk ailelerin, üç kuşaktır Nürnberg’de birlikte yaşadıklarını vurgulayarak, hep beraber mutlu yaşam dileklerinde bulundular.

ha-ber.com/Taner TÜZÜN / NÜRNBERG

Inal

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.