Nürnberg’de, Atatürk kupası Haziran’da oynanacak

Nürnberg’de, Atatürk kupası Haziran’da oynanacak

ABONE OL
21:51 - 22/01/2020 21:51
Nürnberg’de, Atatürk kupası Haziran’da oynanacak
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Konsolosluk binasında yapılan toplantıya çağrılı 26 takımdan, 12’ si katıldı. Oylama sonunda, maçların salon yerine, açık alanda oynanması benimsendi.

Nürnberg Başkonsolosluğu görev bölgesinde bu yılki, Atatürk Kupası maçları 21 Haziran tarihinde oynanacak. Bu amaçla Nürnberg Başkonsolosluk binasında yapılan toplantıya, Başkonsolos Serdar Deniz, Sekreter Nayil İnal ve spordan sorumlu Mehmet Uran ile 12 takım temsilcisi katıldı.

Salon yerine Açık hava tercih edildi

Takım yöneticileri ile yapılan istişare sonunda, Atatürk kupası maçlarının salon yerine açık havada ve Haziran ayında yapılması kabul gördü. Maçların Nürnberg’de bir şölen içinde geçmesi planlandı.

26 Takım davet edildi, 12 takım katıldı

Bölgede faaliyet gösteren 26 takım arasından, Forchheim Türk Kültür, Schweinfurt FV Türkgücü, Kulmbach Vatanspor, Nürnberg Türkspor/ Çağrıspor, Kitzingen Ülkem spor, Hof FC Türk, Nürnberg FK Gostenhof, Nürnberg Eyüpsultan, Nürnberg Vatanspor, Schweinfurt Türkiyemspor SV, Fürth Turnerschaft ve TFC Bayreuth olmak üzere 12 takım Başkan ve yöneticileri toplantıda hazır bulundu. Maçların Şubat ayında salonda mı, yoksa sezon sonunda Haziran ayında açık havada mı yapılması tartışıldı, oylama sonunda maçların Haziran ayında açık sahada yapılması oy çokluğu ile kabul edildi.

ha-ber.com/Taner TÜZÜN / NÜRNBERG

Inal

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.