Nürnberg’de aşı kuyruğu

Nürnberg’de aşı kuyruğu

ABONE OL
12:54 - 28/11/2021 12:54
Nürnberg’de aşı kuyruğu
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Nürnberg`de Dr. Nurcan Demirci ve Dr. Ali Aydın çifti hafta sonu olmasını rağmen muayenehanelerinde 180 kişiye aşı yaptı. Yağmurlu havada uzun kuyruklar meydana geldi.

Almanya’da vakaların artması, maske zorunluluğu, sosyal mesafe ve hijyen kuralları ile ilgili, alınan sıkı tedbirler halkı aşı olmaya teşvik ederken, aşı kuyrukları oluşmaya başladı.

BİR GÜNDE 180 KİŞİYE AŞI YAPTILAR

Nürnberg’de görev yapan Dr. Nurcan Demirci Aydın ile Dr. Ali Aydın çifti, Cumartesi olmasına rağmen, muayenehanelerini açarak, randevu ve randevusuz gelen 180 kişiye aşıyı yaptılar.

SOSYAL MEDYADAN DUYURDULAR

Dr. Aydın çifti, daha önce sosyal medya hesaplarından Cumartesi günü aşı yapacaklarını duyurdular. Bunun üzerine birçok kişi hemen randevu aldı. Havanın soğuk ve yağışlı olmasına rağmen randevu olmayanlarda aşı olmaya gelince dışarda uzun kuyruklar meydana geldi. Sıranın kendilerine gelmesini bekleyen insanlar bir veya bir buçuk saat beklemek zorunda kaldılar.

UZAKTAN GELDİLER

Dr. Nurcan Demirci ve Dr. Ali Aydın, aşı olmaya gelenler içinde Türk, Alman, İtalyan ve İspanyolların da olduğunu belirterek, alınan sıkı tedbirlerin insanları aşı olmaya zorladığını, bununda gelecek için memnuniyet verici olduğunu söyledi.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.