Nürnberg Türk Ocağında Sağlık Semineri

Nürnberg Türk Ocağında Sağlık Semineri

ABONE OL
21:42 - 27/01/2020 21:42
Nürnberg Türk Ocağında Sağlık Semineri
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Dr. Ali Aydın ve eşi Dr. Nurcan Demirci -Aydın, sağlıklı beslenmenin önemine dikkat çektiler.

Almanya ’nın Nürnberg kentinde en köklü kuruluşlarından biri olan Türk Ocağının düzenlediği sağlık semineri büyük ilgi topladı. Dr. Ali Aydın ve eşi Dr. Nurcan Demirci- Aydın’ın verdiği konferansta, Türkiye Cumhuriyeti Nürnberg Başkonsolosu Serdar Deniz, işadamları, Türk Ocağı üyeleri ve vatandaşlarımız hazır bulundu. Semineri’n açış konuşmasını yapan Türk Ocağı Başkanı Muhammet Cihan Doğan, sağlık, Cenap-i Hakkın bizlere verdiği en büyük nimettir dedi ve katılımcılara teşekkür etti.

Beslenmede kahvaltının önemi

Daha sonra söz alan Dr. Ali Aydın ve eşi Dr. Nurcan Demirci- Aydın, kahvaltının atlanmaması gerektiğinin altı çizdiler. Doktorlar, sebze yemeklerinin öğlen ve aksam yemeklerinde tüketilmesi ve düzenli eksersiz yapılmasını dillendirerek, kitap okumak ve stres ile başa çıkılmasına değindiler. Herkesin kendi doktoru olmasının önemini belirten Doktor çift, düzenli Check-up yapılması gerektiğinin altını çizdiler.

Babam eczacı, Annem yüksek hemşire idi

Konuşmaları dikkatle dinleyen Nürnberg Başkonsolosu Serdar Deniz ise, iki yıl önce kaybettiği babasının Eczacı, Annesinin ise, Yüksek Hemşire olduğuna dikkat çekerek, sağlığın önemini daha küçük yaşlarda bildiğini söyledi.

Seminer sonunda katılımcılara sağlıklı ikramda bulunuldu

ha-ber.com/Taner TÜZÜN / NÜRNBERG

Inal

    Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.