Nürnberg Türk-Alman Film festivali için geri sayım başladı

Nürnberg Türk-Alman Film festivali için geri sayım başladı

ABONE OL
23:06 - 04/07/2021 23:06
Nürnberg Türk-Alman Film festivali için geri sayım başladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Nürnberg 25.Film festivali, 18 Temmuz’da başlayacak, 25 Temmuz’a kadar sürecek.

Pandemi nedeniyle ertelenen 25.NürnbergTürk-Alman Film festivali için nihayet geri sayım başladı .Festival, 18 Temmuz’da, Nürnberg Langwasser’deki 3 yıldır yapımı süren ve tamamen yenilenen Gemeinschafthaus’da saat 19.30’da, Nürnberg Büyükşehir Belediye Başkanı Marcus König ve konuk sanatçıların katılımı ile başlayacak.

Festivalde açış filmi olarak, Yönetmenliği Mahmut Fazıl Coşkun tarafından senaristliğini ise Fazıl Coşkun ile birlikte Ercan Kesal’ın gerçekleştirdiği Türkiye ve Bulgaristan ortak yapımı olan ANONS filmi gösterilecek. Filmin başrollerinde ise Ali Seçkiner Alıcı, Tarhan  Karagöz ,Murat Kılıç, ve Şencan Güleryüz yer alıyor. ANONS filminde, ordudan tasfiye edilmiş 4 askerin sıra dışı yolculuğu konu ediliyor.

Şeref Konukları

Festivalin şeref konukları ise, Türkiye’den Genco Erkal, Almanya’dan ise, Senta Berger olacak .Festival boyunca 34 film ve 34 misafir sanatçı yer alacak. Yarışma filmleri ödülleri ise,  24 Temmuz ‘da saat 21.00’de yapılacak törenle sahiplerini bulacak. Festival ,çeşitli söyleşiler, müzik ve partilerle renklenecek.

 

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.