Nürnberg Türk-Alman Engelliler Derneğinden İftar yemeği

Nürnberg Türk-Alman Engelliler Derneğinden İftar yemeği

ABONE OL
00:01 - 09/08/2019 00:01
Nürnberg Türk-Alman Engelliler Derneğinden İftar yemeği
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Nürnberg’de kuruluşundan bu yana Başkanlığını Kamile Erdemir’in yaptığı 33 yıllık, kısa adı TİM olan, Türk-Alman Engelliler Derneği’nin Can Lokantasında verdiği iftar yemeği büyük ilgi gördü.

İftar yemeğinde, T. C. Nürnberg Başkonsolosu Yavuz Kül, Diyanet İşleri Başkanlığı Başkanlık Müşaviri Nurettin Muhtar Acar, Hizmetleri Ataşesi Fuat Gökçebay, SPD Milletvekili Arif Taşdelen, Çalışma Ataşeliği adına Demirel Dede, Eğitim Ataşeliği adına Öğretmen Niyazi Doğan, DİTİB Eyalet Birliği Bölge Başkanı Hasan Aslan, MÜSİAD Bölge Başkanı Emin Bayram, Fürth DİTİB Başkanı Refet Avcı ile birlikte engelli aileleri ve vatandaşlar hazır bulundu.

Yaklaşık 100 kişinin katıldığı iftar yemeğinde davetliler akşam ezanın okunmasıyla iftarlarını açarak yemeklerini yedi. Yemeğin ardından davetliler birbirleriyle hoş sohbet ederek iftar programının keyfine vardılar.

Türk-Alman Engelliler Derneği Başkanı Kamile Erdemir programdan önce yaptığı açıklamada, „Sizlerin de katkı ve katılımıyla düzenlemiş olduğumuz bu iftar programında engelliler olarak sizlerle bir araya gelmekten büyük bir memnuniyet duyuyoruz “ dedi.

ha-ber.com/Taner TÜZÜN / NÜRNBERG

Inal

    Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.